Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan országok ahol kifejezetten könnyű becsajozni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez teljesen emberfüggő és adott állapot függő ,egyszerűen csak kíváncsi vagyok más tapasztalataira mert pl.sok ismerőstől hallottam,hogy Japánban mennyivel könnyebb ismerkedni mint Európában.2020. febr. 21. 22:24
2/10 anonim válasza:
Nincs ilyen.
Ne ezzel nyugtasd magad, h azért nincs csajod mert itt nem könnyű.
L
3/10 anonim válasza:
Kapaszkodj: Magyarorszag. Mashol a noknek tobb ontudatuk van, nem kezelik ennyire targykent oket a ferfiak.
4/10 anonim válasza:
Japánban talán nekik azért mert Európaiak, különböznek.
5/10 anonim válasza:
Magyarország, mert itt az iq 20 alatti...
7/10 Lacc80 válasza:
Mo-on állítólag könnyű, de nincs viszonyítási alapom....
10/10 anonim válasza:
Angliában. Ott élek. Átlagosnál talán kicsit jobban nézek ki. Több alkalommal előfordult, hogy nők szólítottak le szórakozóhelyen vagy utcán. Ha én szólítottam le őket akkor sem voltak bunkóak, ha nem is jöttem be nekik akkor picit elbeszélgettünk aztán elköszöntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!