Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokat találni, akiknek kifejezetten a kövér pasik jönnek be?
www.csinoscsajokdagadtpasikatkeresnek.hu
"Az oldal nem található" ...hát bocsi, én megpróbáltam.
Marad a személyi edző és a kőkemény munka.
Tudod mit tesó... azé' se mondjuk meg! Mert szemétládák vagyunk, meg talán neked is ez a legjobb.
Wazze' 180 kg-nél engem nem az aggasztani hol találok csajt hanem hogy mikor visz el az infarktus!!! Az egészségem miatt aggódnék inkább.
Van az pénz, amiért simán benne lennék egy kapcsolatban. De nen aprópénzért, hanem komoly százezrekért.
Ha pénzed van, nem számít a kinézet.
Ettol fuggetlenul en a legismertebb tarskeresokre regisztralnam magam. Fenykepek, nem furdoruhas, de amiken latszol a magad valojaban, es rovid bemutatkozasban is emlitest tenni a sulyodrol.
Kivanom, heccbol senki ne lajkoljon es legyen match. De ugyis erzelelni fogod, ki komoly.
En akkor is regisztralnek a helyedben, ha kicsi az esely. Akkor is van, es miert ne johetnel be valakinek.
Ingyen is lehet jol hasznalni ezeket. Naponta max felorat meger, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!