Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többségének mennyire jön be szexuálisan ha egy lány arcra fiatalabbnak néz ki a koránál?
A koromat ide nem írnám le de a mai napig előfordul hogy személyit is kérnek tőlem mert sok helyen nem néznek többnek 16-18 évesnél,max 20 körülinek gondolnak ami jó is de persze néha zavaró tud lenni.
Viszont úgy vettem észre hogy ez a pasik egy részének nagyon bejön szexuális értelemben is,ezt csak én gondolom így vagy valóban bejön a pasiknak?
Biztos, hogy a többségnek bejön, ez puszta biológia. A férfiak biológiailag a minél fiatalabb, de már ivarérett nőkhöz vonzódnak a legjobban, úgyhogy ha arcra fiatalabbnak tűnik egy nő, az a legtöbb férfinél szerintem plusz pont. Én is kíváncsi vagyok, mikor lesz az első olyan, hogy alkoholt veszek valahol, és nem kérnek személyit. Még nem történt meg, talán majd 35 évesen. :D
22L
Nem, a pasik a koravén csajokat szeretik... 😒
Mire jók ezek az álnaiv kérdések?
Áh ha nem lóg a bőre akkor nem is az igazi!
Feribá 58
De most tényleg, ez a kérdés azért eléggé egyértelmű.
Nagyon bejön.
24F
UI: ilyen lányok írhatnak 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!