Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nyáron előfordul, hogy nem vesztek bugyit a szoknya vagy ruha alá és úgy mentek a suliba, munkába, stb? Aki bevállalta, milyen sztorija volt ezzel kapcsolatban?
Jaaaaa, igeeeen
Imádok bugyi nélkül mindenhez hozzádörgölőzni ❤️😍😍
Néha állok a metrón, a fal felé fordulva, és várom hogy nekem nyomja valaki a farkát. Akkor ügyesen felhúzom a szoknyámat és megdugatom magam!!! Olyan hatalmasakat szoktam élvezni! Múltkor az egész metrókocsi beszállt 😍😍😍
Mindenkinek ajánlom hogy ne hordjon bugyit!!!!!
Sssziiasztoooooook❤️
Nem értem ez miért olyan nagy dolog??!
Én nem hordok bugyit.. Egyáltalán.. (ha menstruálok akkor igen)
De egyébként nem szoktam..
Szinte csak olyan ruháim vannak amiknél ha veszek fel bugyit ketté vágott hatást kelt csípő tájon.. Az meg olyan csúnyán mutat..
Otthon sincs rajtam
Alváshoz se veszek fel
Utcára se
Semmilyen rendezvényre se
A párom tudja senki más
Sosem látszódott hogy nincs rajtam
És még sosem volt semmilyen fertőzésem..
A puncim köszöni szépen nagyon is jól van..
27/L
Általában igen, viselek bugyit és abban kis tisztaságit, mivel így higiénikusabb és biztonságosabb érzés számomra.
De néha(!) előfordul, hogy (midi/maxi) szoknya vagy ruha alá nem veszek fel semmit, max egy combfixet.
Nyílván nem túl gyakran fordul elő, de ha mégis, akkor a legkülönbözőbb alkalmakkor, helyszíneken.
Például ha kiruccanunk valahová, vagy egy kisebb baráti összejövetelen, esetleg duplarandin stb.
Ilyenkor több finom jelzést küldök a páromnak, és izgalommal teli élvezettel figyelem, hogy mikor jön rá a turpisságra és hogyan küzd a pikáns gondolataival és hogyan utasítja rendre (többször is)saját magát.
Természetesen óvatoskodik, jobban figyel rám, jobban félt, nehogy bárki bármit észrevegyen rajtunk. Humorral próbálja leplezni állapotát.
Mindkettőnk számára izgalmas, hogy vissza kell fognunk magunkat de a cinkos pillantások, a titkos simogatások és egymás őrületbe kergetése a cél ilyenkor.
Amolyan hosszabb előjáték a sokat sejtető este előtt.
Előfordult, hogy nem bírjuk ki hazáig...
Privi off.
bugyogómentes marika pávián-intimitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!