Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek online ismerkedni, lányok?
Verseny :
A. Válaszoló (tényleg nők) hány privatnál járnak
A győztest meghivom egy japán étterembe
Nekem eddig mindig csalódás lett a vége és a kapcsolat is megszakadt teljesen, ha volt személyes találkozó akkor is . 90%-ban arra megy ki a netes ismerkedés, hogy küldjek képet a melleimről, vagy webcamerán hagy verje ki rám.. Ez engem egyáltalán nem vonz.
26N
Igen,sokan szeretnek a neten ismerkedni,de nem a gyakori kerdéseken!
Erre valók a tárkeresők:)
Azert csak, mert ot perc alatt szaz pofat vegigporgethetek plusz mindenkirol lehet tudni, hogy keres valamit.
De nem a gyakorin. Fenykepek nelkul nem leveleznek senkivel.
8, én itt szoktam 🤷♀️😃
Egyik társkeresőn sem vagyok regisztrálva, innen viszont már három kapcsolatom volt. A jelenlegi is innen van.
Meg is tudom indokolni hogy nekem miért tetszik jobban. A társkereső olyan túl direkt nekem, mint a húspiac. Mindenki egy valamiért van ott, hogy találjon valakit, és olyan lesz az egész ettől, mintha interjúztatnák egymást. Olyan erőltetettnek tűnik, hogy lefutják a kötelező köröket.
Itt viszont csak kötetlenül beszélgetünk, nem azért hogy összejöjjünk, aztán van amikor minden nagyon passzol és átültetjük a valóságba. De minden olyan természetesen történik, csak szépen alakulnak a dolgok, nem olyan muszáj-ismerkedés mint egy társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!