Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet online ismerkedni?
A pinkvanillát használtam, de azt hiszem az már meg is szűnt - nem, mintha bármilyen sikerrel is jártam volna ott. A love.hu-n, okcupidon próbálkoztam még, tinder meg facebook és hasonlók nem játszanak. Élőben meg nem mondhatnám, hogy itt vidéken működőképes a dolog :D
Ha nem is azt mondom, hogy feltétlenül párkapcsolatot akarok (bár nem vagyok ellene), legalább egy jó beszélgetést, valamit szívesen vennék.
Ti hogy oldjátok meg, hol ismerkedtek?
23/l/bi
Itt is lehet. Ha gondolod írhatsz, nem tudom bejónnek-e a fiatalabbak, esetleg a srácok :)
20/F
#1: sweetcandy!!! Bocsi, kevertem a kettőt :D
#2: fiatalember, köszönöm a jelentkezést, de szerintem rossz kategóriában tetszik tevékenykedni és korban is kicsit elhúztam :D azért köszönöm.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Én is fennt vagyok Pinkvanillan és tényleg semmire sem jó :D Pláne nem komoly kapcsolat céljából :/ Hát nem tudom facebookon rengeteg olyan csoport van fennt :) Próbálkozz ott vagy itt :))
22 l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!