Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan ez mennyire vonzó vagy kevésbé vonzó a pasiknak?
Konkrétan magam miatt érdekelne,hogy a pasik többségének mennyire jön be szexuálisan ha egy fiatal,vékony lány egyik lapockáján egy angol nyelvű idézetet ábrázoló tetkó van?
Nem túl rég csináltattam és érdekelne hogy a pasik hogy vélekednek erről:)
Én bírom a tetovált csajokat, nekem bejön. Mondjuk lehetne több is, mint egy, valami ilyesmi, na erre gerjednék durván:
Nekem nagyon bejön, főleg ha ízléses :)
24F
A párom megkerdezte,mikor ismerkedtünk.Rajtam nincs,mondtam neki,hogy annyira nem izgat.Csak ne legyen tele.
Na gyerekek,mikor meglättam!!basszus..tátva maradt a szám
XD
Egy sàrkány van rajta..nagy..
Eleinte furi volt,de mär megszoktam.
:)
Nem bántam meg, vele vagyok 3eve.
Rajtam azóta sincs..
Én igazából ajánlanék 1-et. :D Ha nagy[obb] melleid vannak akkor az egyikre varrasd fel ezt:
"Nature’s first green is gold,
Her hardest hue to hold.
Her early leaf’s a flower;
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay."
(Robert Frost - Nothing gold can stay)
Bocs ezt muszály volt. :D
De amúgy nekem semleges, főleg egy idézet. Ha neked jelent valamit akkor tök jó, ha esetleg nem vmi hűtőmágnes bölcsesség akkor mégjobb. :D Szexuális értelemben egy ekkora/ilyen tetkónak szerintem nem sok jelentőssége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!