Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg nem tudnak egy lánnyal csak aludni?
Figyelt kérdés
Miért kell egyből szexre gondolni, az összebújva alvás sokkal érzelmesebb első alkalommal. 20L2020. febr. 19. 23:31
1/12 anonim válasza:
Dehogynem tudunk. Legalábbis én tudok. Meg még szerintem jó páran.
2/12 anonim válasza:
Én is tudok, a fiúk se mindig csak a szexre gondolnak.
4/12 anonim válasza:
A kangörcsös éretlen kisfiúk lehet hogy nem, a férfiak tudnak 🤷♀️
5/12 anonim válasza:
Pont, hogy a tapasztalatlan, a szextől kissé még tartó kisfiúk érik be ennyivel. Az átlagnak ez húsz éves korban már édeskevés: az együttalvás szintjére jutva már majd megveszünk, úgy vágyunk a párunkra. (és nem csak a fiúk)
6/12 anonim válasza:
"Miért kell egyből a szexre gondolni" - jajj, az a bűnös szex, arra ugyebár csak ritkán szabad, és akkor is keveset...
"csak aludni", ez vagy gyerekeknek, vagy időseknek való (vagy akik még tényleg először vannak nővel, és már attól is a paradicsomban érzik magukat, hogy alszik mellettük egy nő).
7/12 anonim válasza:
Én nem tudom más hogy van vele, 25 éves koromig el nem tudtam képzelni, de 32 lettem és bizony bevallom van h 1 nap lefáraszt és a legfőbb vágyam egy nagy pihenés. Az meg már ösztönös h hozzá tapadok alvás közben.
Igaz van h megkapom h kimaradt az esti, olyankor kompenzálhatok reggel.
32 F
9/12 anonim válasza:
Szex után semmi akadálya a meghitt, összebújós együtt alvásnak. Ilyenkor az agyaggalamb-lövészetre is előbb gondolunk, mint a szexre... :)
10/12 anonim válasza:
Én is tudok, nem mindenki akar csak azért elsőre ágyba bújni jól esik az össze bújás az ölelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!