Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket általában vonz a pisiszex? Ha igen/nem, akkor mi vonzz benne?
Figyelt kérdés
Barátnőmet próbálom befűzni rá, de kicsit távolságtartóan viszonyul hozzá. Nektek volt olyan hogy eleinte nem akartátok de rá lehetett venni titeket ?2020. febr. 19. 16:32
1/10 anonim válasza:
egyszer engedtem párom kérésének de egyikünknek sem jött be így többet nem csináltuk
2/10 anonim válasza:
Mi is egyszer probaltuk, az akkori pasim akarta, o dobta fel a temat eszembe sem volt, vegul nekem nagyon bejott neki viszont nem, igy nem csinaltuk tobbet
3/10 A kérdező kommentje:
és hogy tudott rávenni a párod?
2020. febr. 19. 16:44
5/10 anonim válasza:
Mi az hogy pisiszex?
Írja már le valaki nekem.
6/10 anonim válasza:
Undorító.
Hiszen a szervezeted se véletlen szabadul meg dolgoktól.
7/10 anonim válasza:
Előző!
Mondhatod, hogy téged taszít, semmi gondd ezzel, de egyébként semmi "mérgező" nincs benne.
8/10 anonim válasza:
Van benne mérgező.
De valakit ez izgat.
9/10 anonim válasza:
Konkrétan mi benne a mérgező?
- szerintem semmi, pont ezért mondj konkrét példát
(Olyan mennyiségben, amilyenben pisiszex esetén "fogyasztják")
A vizeletben lévő anyagok nemrég még a véredben voltak.
10/10 anonim válasza:
Nem mert undorító, ha nem akarja akkor ne eröltesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!