Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint gyorsan elmegyek. Mit tegyek?
Ezek alapján semmi baj nincs veled. Nem reális elvárás 20 percig intenzíven dugni egy nőt. A hüvelyi orgazmus meg főleg nem úgy működik, hogy ha 20 percig folyamatosan tudod dugni, akkor fog elélvezni. Nem lehet, hogy az a problémája, hogy maga a szex, előjátékostul, mindenestül nem tart elég ideig? Én sem szeretem, ha például én törődésre meg szeretetre vágyom, párom pedig mindenestül, felöltözéssel együtt 15 percet akar csak rászánni, pedig ráérnénk. Ha viszont nem erről van szó, hanem tényleg azt akarná, hogy 20 percig megállás nélkül, izomból dugd, akkor javaslok neki valamiféle gépet inkább, mert ez nem egy reális elvárás egy kapcsolatban szerintem. Párom kb bármeddig húzza, ameddig szeretném, de nyilván annak a rovására, hogy nem izomból csinálja végig, és én ezt nem is bánom. Ha már nagyon közel van, akkor csak lassan mozgunk, vagy meg is állunk, és aztán lehet folytatni. Szerintem ezt te is meg tudnád tenni. Nagyon szexi tud ám lenni egy férfi, aki már közel van az orgazmushoz, de elhúzza. Persze ehhez mind szenvedély kell, ha a barátnőd addig jut, hogy "dugjál 20 percig intenzíven, mert akkor lesz orgazmusom", akkor fújhatod...
22L
hát amit hirtelen tudsz: több előjáték neki (orál/petting/játékok) és amikor már nagyon fel van izgulva, akkor nyomjátok.
10 perc az nem egy rossz teljesítmény, ott már tényleg lehet orgazmust okozni, vannak rosszabbak is.
De itt lehet látni, mennyire változó a kereslet. Az én párom is olyan, hogy inkább rövidebb és intenzívebb, ő is hamar el tud sülni, ha meg erősen csináljuk, akár többször, de már nekem is volt olyan napom, amikor nagyon nagyon tudtam teljesíteni és simán bírtam fél órát is.
Hát nem volt jó, unalmas volt a végén, már én is kezdtem unni, párom meg átment egy "legyen már vége, én már régen befejeztem" arcba. A végén annyira elhúztam, hogy már erőltetnem kellett az elsülést.
De tudom, hogy vannak csajok akik ezt imádják, akiknek akkor jó a szex, ha fél órát ölelkezve élvezik egymást, ez ad nekik kielégülést.
szóval mégegyszer: jobb előjáték, és húzd azt el. Ha az jó, hidd el, 10 perc bőven elég lesz, akár több menetre is
Valamit kezdeni kéne magaddal.
Húsz perc nem a világ. Ellenben azon ritka nők egyikével hozott össze a sors:aki őszintén (!) beszél a szexuális igényeiről.
Persze:hallgathatsz erre a sok Miszter Minitre is akiknek az anyukája azt mondta:öt perc szex mindenre elég egy nőnek 😅
Szerintem itt nem te vagy a hibás. A barátnőd egy kicsit el van tévedve, nem tudom mennyi időt akar, de a 20 perc egyáltalán nem kevés.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!