Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka hogy a pasim csak este lefekvés előtt, sötétben szexel velem?
5 hónapja vagyunk együtt de eddig egyszer sem szexeltünk nappal vagy világosban. Nem hiszem hogy ronda lennék és amiatt lenne ez.. bár már mindenen jár az agyam. Van rajtam kb 5kg felesleg meg a hátamon a bőröm nemtúl szép (hormonális okokból pattanásos valamennyire). Ez persze engem is zavar. Szerintetek emiatt lehet hogy csak este kezdeményez szexet? Kezdem magam nagyon rosszul érezni emiatt és minden hülyeség eszembe jut pl nem is kíván engem így jobb ha nem lát szex közben; valaki másról fantáziál stb és bekattanok ezektől
Mit gondoltok?
Mert nem probalkozol te nappal ?
Probald meg ha ketten tudtok lenni csak és úgy véled most lehetne valami
Kezdeményezz te azt szeretik a fiuk
Ha latjak hogy nem neki kell mikdnent csinalni te meg csak vagy mint egy darab fa az ágyban és meg se lovagolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!