Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka hogy a pasim csak este lefekvés előtt, sötétben szexel velem?
5 hónapja vagyunk együtt de eddig egyszer sem szexeltünk nappal vagy világosban. Nem hiszem hogy ronda lennék és amiatt lenne ez.. bár már mindenen jár az agyam. Van rajtam kb 5kg felesleg meg a hátamon a bőröm nemtúl szép (hormonális okokból pattanásos valamennyire). Ez persze engem is zavar. Szerintetek emiatt lehet hogy csak este kezdeményez szexet? Kezdem magam nagyon rosszul érezni emiatt és minden hülyeség eszembe jut pl nem is kíván engem így jobb ha nem lát szex közben; valaki másról fantáziál stb és bekattanok ezektől
Mit gondoltok?
Mutasd msgad! :)
Adunk önbizalmat. :)
Szerintem muszaj lesz vele ugy beszelned, hogy ne razza le a temat. Ez tenyleg kibirhatatlan allapot es rosszat tenne barki onbecsulesenek. Amugy ha tudnank, hogy a bombanokkel is sotetben szexelt, legalabb az o keszulekeben van a hiba. Ha nem vagy eleg szexbomba, ezzel a kifejezessel is az o keszulekeben van a hiba.
Aki nem vonz, azzal nem kezdek. Akivel kezdek, ugy nezegetem, ahogy van.
Beszelni.
Nem veled van baja, hanem saját magával. Ha veled lenne baja már nem lennétek együtt.
Az hogy valaki sportos még lehetnek komplexusai, a kettő nem zárja ki egymást. A külsőből nem következik automatikusan egy ember személyisége.
Várd meg a nyarat - ha strandon lesztek együtt párszor, akkor valószínűleg utána már az ágyban is oldottabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!