Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen élveztetek el először ellenkező nemű partner társaságában?
Hogy történt?
Hány éves volt a partner?
Hányadik partnerei voltatok egymásnak?
Mennyivel később vesztetted el a szüzességed?
17 evesen vesztettem el
23 evesen volt először orgazmusom lovaglo pozban, kb 9. ember akivel szexeltem, ő 41 eves volt. Sok ido kellett mig eljutok az orgazmusig. Addig nem is elveztem a szexet. Ma már élvezem es szinte mindig van mindenbpozban orgazmusom
Jólvan utolsó,köszönjük hogy ezt ilyen szépen kifejtetted,meg jó hogy a válaszodnak köze sincs a kérdéshez:)
Egyebként en 15 voltam,azthiszem a lány is 15 volt,első partnerei voltunk egymásnak.
15 voltam a nő 28. Az utcánkba nyaralt a mamájánál. Filmet nézni járt át. Első nap csak orál volt. Másnap szex is. A 4 hét alatt volt anál oda vissza (strap on), mélytorkos kényszerfrancia, szájba élvezés után spermás csókolózás. Prosztata masszás, olajos csúszka masszás oda vissza. Megtanította a yóni masszást, és nekem volt lingam. Szóval mindenre megtanított...
Következő nyáron ismétlés és mivel a tisza tónál voltunk nudiztunk is sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!