Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik ki szex közben az fenékdugó (plug)?
Figyelt kérdés
Fém, M méretű kristályos plugról van szó, ami vaginális szex közben már többször kiesett a popsimból,de volt, hogy csak elkezd kifelé mozdulni. A lényeg, hogy soha nem marad a helyén teljesen.2020. febr. 17. 16:13
11/23 anonim válasza:
6, szerintük egészséges. Legalább a szrással nincs gondjuk reggelente :D
12/23 anonim válasza:
Jaja 4,1 centi már bent fog maradni.
Utolsó: miért neked gondod van? Használj te is análdugót.
14/23 anonim válasza:
Nem vagy túl tág, én is jártam így, pedig életemben csak háromszor anál szexeltem. Sima vaginális szex mellé tettük be, de a nagy hevességben kiesett. :) Szerintem is csak arról van szó, hogy szex közben nagyon ellazul minden izmod.
15/23 anonim válasza:
Ahogy a #9-es írta, ellazulsz és a mozgástól kijön, ill. ütemesen szorítod az élvezéstől a gátizmaidat ami szintén kifelé mozdítja el. Vegyél egy nagyobbat - attól még a régit se dobd ki, ha úgy érzed már minden okés, de kicsúszik akkor behelyezitek helyette a nagyobbat és kész.
16/23 anonim válasza:
Mindketten használunk popsi plugot.
Az első,amit vett a barátnőm az egy üveg plug volt.
Icicles 48 rózsaszinű 3cm átmérőjű,és nekem szintén egy üvegplugot ,ami 3,8 cm átmérőjű.
Az első alkalommal kiesett szex közben,pedig nem használt előtte semmilyet.
Az enyém viszont a helyén maradt.
Túl kicsi a mérete,és mikor a medenceizmaid megfeszülnek,elernyednek,mozogsz könnyen kicsusszan
Vegyél egy kicsivel nagyobbat.Sztem már a 3,8/4,5 cm nem fog kiesni a popsidból.
F
17/23 anonim válasza:
análhorgot kell használni z tuti nem esik ki!
18/23 anonim válasza:
Milyen análhorogra gondolsz utolsó? Linkelj légyszi! :)
19/23 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani hogy próbálj meg egy nagyobb méretűt, az nem fog kicsúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!