Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsi szépségversenyhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsi szépségversenyhez mennyire fontos hogy a popsi mennyire kerek vagy izmos stb?

Figyelt kérdés

Már jópár éve edzek,fitness nagyrészt,és sportolok is mellette,már indultam párszor bikini fitness versenyen viszont popsi szépségversenyen még eddig nem indultam,viszont érdekelne és nyáron szeretnék is indulni egy ilyen eseményen,viszont nem tudom hogy mik lehetnek fontosak a popsi formáján kívül?Elég jónak tartom magamat és a popsimat is,bármilyen túlzás nélkül.

De az hogy mennyire kerek,formás,izmos,ezeken kívül vannak még tulajdonságok amik fontosak lehetnek?

2020. febr. 16. 23:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Igen utólag vettem észre én is:)Lehet igazad van:)
2020. febr. 16. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel a kérdéssel csak azt érted el hogy felizgatsz. :(

Popsi fétisem van. Harapnálak! 😥

2020. febr. 16. 23:41
 3/6 anonim válasza:
81%

Hogy mennyire fontos, hogy kérek és izmos legyen?

Egy popsi szeps versenynek pont ez a lenyege.

Vagy szerinted mi?

2020. febr. 16. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

És ezt mièrt szexuális kategóriàba írod?

Szerintem csak privàtokat szeretnél.

Ha tényleg érdekelne ez szépségversenyes téma akkor írhattad volna a sport vagy a szépseg és divat ketegóriàba. Itt max nyàlcsorgatàst kapsz. Érdemleges vàlaszt nem!

2020. febr. 16. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Hát most irhatnám, hogy küld el a popsidat privátban, és elmondom esélyes e vagy sem, de akkor azt írnám amit mindenki várna 1 ilyen kérdésre...

Ezért csak annyit mondok, hogy ha ge valóban évek óta fitnesztermekbe jársz, akkor tudod milyen a szép popsi.

Alap, hogy kerek legyen, ne legyen hosszúkás, és lapos.

Az, hogy izmos is legyen az akkor lényeg ha olyan versenyre mész, pl fitneszverseny, vagy ahol kimondottan sportoló csajok vannak!

De az is fontos, hogy a testeddel is arányos legyen.

Tehát nagyon sok szempont létezik.

33/F

2020. febr. 17. 01:11
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

#6: Ááá...

A lényeg hogy szeresse ha fenekelik!

2020. febr. 17. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!