Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok hosszusagra mekkora penisz kell nektek? Mennyi a minimum?
Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 10:07
1/12 anonim válasza:
Minimum 14cm az felett meg úgy se kell nagyon tövig nyomni
2/12 anonim válasza:
Mert a tiéd teleszkópos és olyanra állítod be, vagy mi??
4/12 anonim válasza:
#4 azért reklámozod itt, mert akkora... hogyne.
5/12 anonim válasza:
14,5cm rel már élveztem 2,5 évig tartó kapcsolatban
6/12 anonim válasza:
A legtöbb nő a nagyot szereti. Minimum 16-17cm.
8/12 anonim válasza:
Maximum 15, nem vagyok mutáns és nem akarok szétszakadni.
A minimum tökmindegy, egy ujjtól is el tudok élvezni.
9/12 anonim válasza:
Az én válaszom 18%, de a 15-16cm már 100%. Sok itt az okos ember már megint.
10/12 anonim válasza:
9, mert te pasiként akarod megmondani a nőknek hogy mi a jó. Azt hiszed jobban tudod mint mi magunk.
Tisztában vagy például azzal hogy a hüvelynek csak az alsó harmadában találhatóak érző idegek?
Ezt már sokszor leírtam, de a tampont sem véletlenül kell felhelyezni kb a hüvely közepéig, ugyanis ott már nem érezzük. Egyik nap egy kérdezőnek még le is fotóztam a tamponom használati utasítását, abban is feketén-fehéren le van írva hogy a hüvely közepéig kell felnyomni mert ott már nem érezni semmit. Senki nem bírná ki ha egész nap ingerelne.
Ha valaki kitölt hosszra, az nem ad nekünk semmi pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!