Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy az én minimum méretelvárásom 18 cm? De tényleg nagyon minimum. Inkább 20-22 cm. Miért ítélik el az ilyen nőket? 18L
Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 15:18
1/22 anonim válasza:
Mert nem nők!!!!!!! És igen, te sem vagy az!!!!
3/22 anonim válasza:
Pénzt is tennék rá, hogy pasi vagy.
4/22 anonim válasza:
Kamu vagy, nem vagy te nő és nem is voltál :D
Ilyen nők nincsenek.
5/22 anonim válasza:
Nem baj
De készülj fel, hogy kevés srácnak van ekkora
19/F
6/22 anonim válasza:
Nekem is min. 18 az elvárás. Nagyobbat nem próbáltam, biztos jó lehet.
Szóval vannak ilyen nök🙂
7/22 anonim válasza:
Akkor mindegy milyen vastag?
Hmm fél centi miatt esélytelen vagyok. 😅
8/22 anonim válasza:
Megnézném ahogy a 15:24-es és a kérdés kiírója találkoznak élőben, és végignéznek egymáson, gondolván hogy "Ohh, te sem vagy lány?" :D
9/22 anonim válasza:
Butaság :) nekem 22-23 és 15 centivel is jó volt
20/L
10/22 anonim válasza:
15:24-es vagyok es no🙂. Lehet, ledobbennel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!