Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz szerintetek az, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz szerintetek az, ha egy magányos szűz férfi soha nem jár prostihoz?

Figyelt kérdés
Szerintetek járnom kellene prostihoz amiatt, mert nincs barátnőm/feleségem se, vagy nem szükséges?

2020. febr. 15. 19:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
1Léna Igen! Fogadd el önmagad! Az a fontos, hogy az ember fogadja el ön magát, de miért nem írtad meg az is, hogy hogyan fogadja el önmagát? Módszereket amivel sikeresebb lesz pl. Ne csak ilyen egyértelmű dolgokat. Azt is ide írhattad volna, hogy az ég kék, és a fű zöld...
2020. máj. 23. 12:20
 22/28 anonim ***** válasza:
18%

Minden normális férfi jár prostihoz,ezt jegyezd meg.

Az erkölcstelenek akkor is, ha már házasok.

A prostizás olyan,mintha sörözni mennél a haverokkal: Jár a kikapcsolódás!

2020. szept. 20. 14:43
 23/28 anonim ***** válasza:
21%
22, az jár prostihoz aki annyira béna hogy ingyen nem jut csajhoz 😄
2020. szept. 20. 14:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem voltam prostival és nem is vágytam rá. Akkor sem, amikor sokáig nem volt senkim, de megfizetni meg tudtam volna. Aki akar, az meg úgyis megy.
2020. szept. 20. 16:33
 25/28 anonim ***** válasza:
hát ha szeretnéd a szexet ki próbálhatod de nem gáz nagyon nem.
2020. szept. 21. 06:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Ja valami 30 ezer forintos vagy még drágább prosti jó mellekkel jó lábakkal az már mindjárt nem is lenne olyan rossz!
2020. szept. 23. 08:57
 27/28 anonim ***** válasza:
77%

"az jár prostihoz aki annyira béna hogy ingyen nem jut csajhoz"

Vagy pénzért szexibb nőhöz jut vagy megkap olyan szolgáltatást, amit az ingyen csajjal nem.

Pl sok csaj nem szeret szopni. Hozzájutni lehet ingyen, csak nem adja meg ami kell....

Ilyenkor jön PÉLDÁUL (de nem kizárólag) be az, hogy elmész, fizetsz és megkapod AZT AMIT SZERETNÉL.

2020. szept. 24. 10:29
 28/28 anonim ***** válasza:
72%

22es vagyok.

Szegeny 23-as el van tevejedve. Az "ingyen" fekvo robanc is csak k.va, max idovel, bombonnal meg unalmas randikkal fizet neki.

Raadasul egy profi, akinek ez a munkaja,tiszta. Az ilyen diszkos, vagy internetes tarskeresos picsuszok meg ki tudja...

2020. szept. 26. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!