Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknél tényleg 5-15, maximum 30 percig tart a szex?
Nekem 10-15 perc az ideális, max 20, de akkor tényleg túltoltuk. Ennyi idő alatt általában összejön a 2, nem ritkán 3 orgazmus is. Viszont ha ennél tovább tart, nekem az már kellemetlen, kidörzsöl, elmúlik a vágy, potenciálisan akár fájdalmas is lehet. Volt exem, aki hozzád hasonlóan ragaszkodott a több órás menetekhez, hát, nem mondanám, hogy olyan élvezetes lett volna vele a szex.
Nem vagyunk egyformák. Nálam nem az idő határozza meg, hogy mennyire jó az aktus, vagy hogy elélvezek-e. Nem lehet abból kiindulni, hogy te mit szeretsz és neked hogy jó, mert mások meg mást szeretnek.
És nő vagyok, megjegyzem.
Szoktál olvasni kérdező?
Mond neked az név valamit, hogy Moldova György?
Tudod...az ő mondása volt az az ősi igazság; bolond ember,mind aki a farkával dicsekszik...
Nem tudom mwgértetted-e a finom célzást?
Érdekes. Ketten írtunk nők, és bár mindketten teljesen más okból, de ugyanazt mondtuk, hogy ne reszeljen sokáig a pasi. Van aki azért mert nincs hüvelyi orgazmusa, és van aki azért, mert már sok is neki az az orgazmusmennyiség amit 10-15 perc alatt el tud érni.
Tehát mégiscsak van abban valami, hogy a nők nem szeretik a hosszú aktusokat, inkább a hosszú előjáték hívei vagyunk.
Bőven elég egy 5-10 perces pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!