Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi melyik testrésze izgatja fel legjobban a nőket? 24 F
A farokképeket nem szeretik, nem értem, hogy miért, de ne részletezzük.
Pl: egy férfit felizgat egy fenék.
Ha farokképet ne, akkor mit küldjek ami felizgatja.
De amióta itt vagyok a gyakorin egy nő sem küldött a fenekéről képet.
A #3 tökéletesen leírta.
Kérdező, a vonal jó amin elindultál, de ilyen megfogalmazással semmire sem fogsz menni. Sokat-sokat kell rajta finomítanod. Nem csak az számít mit írsz, de talán még jobban, hogy hogyan írod, fogalmazod azt meg.
Nem a testresz izgato, hanem a ferfi egy az egyben, plusz izgato egy gorog isten hasizom, egy kar, egy mellkas. Ha olyan! Ha nem olyan, akkor kar kulon felhivni ra a figyelmet.
Sajnos ez nem Harry Potter, nincs varazsige, varazsital. Vagy kellesz, vagy nem.
Hát nem vagy egy izomkolosszus!
Viszont nem érted a lényeget.
Ez a kép egy átlagos srác képe,akinek még az arca sem látszik rendesen.Az már egy + viszont,hogy nem vagy elhízva.
A kisboltos srácra,vagy a bkv-n utazó fiúkra se vetem magam rá,mert kinéznek valahogy.
Ettől azért több kell,hogy egy nőt megfogjon valami egy férfiban,vagy felizgason egy férfi.
Szerintem jól nézel ki, kérdező!
Kár, hogy szexmániás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!