Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi melyik testrésze izgatja fel legjobban a nőket? 24 F
A farokképeket nem szeretik, nem értem, hogy miért, de ne részletezzük.
Pl: egy férfit felizgat egy fenék.
Ha farokképet ne, akkor mit küldjek ami felizgatja.
De amióta itt vagyok a gyakorin egy nő sem küldött a fenekéről képet.
Mivel a nőknek inkább az érzetek, az emocionális kapcsolódás fontos (így nagyon általánosítva), ezért szerintem nem kell képeket küldözgetni, hacsak nem kérik. A férfiaknak ennyire fontos a vizualitás... én egyébként azért sem szeretem, hogyha kapok egy dickpick-et, mert egyszerűen elveszti a varázsát a dolog, először élőben szeretném látni.
Én azt gondolom, hogyha meg akarsz fogni egy nőt, akkor ez leginkább humoros és intellektuális üzenetekkel fog sikerülni, illetve ha szexuális irányba megy el a beszélgetés, én azt szeretem a legjobban, hogyha szavakkal leírják, hogy mit csinálnának velem, akár apró részletenként. Így beindul a fantáziám, érzet szinten, és nem vizuálisan.
Jaa értem, mivel izgathatok fel egy nőt szexuálisan, mit írjak neki?
Pl: Mikor dugnám a puncidat, a bal kezemmel izgatnám a csiklódat, jobb kezemmel pedig a melledet :P
Ujjazás közben, bő nyállal kinyalnám a puncidat :P ({}) .
Addig vibrátoroznám a puncidat amíg, sikítozva el nem élvezel.
Tövig bedugnám a puncidba a nyelvem.
Ja, hogy a nők nem tudnak egy testrészre beindulni áhh értem. Furi.
Nekünk férfiaknak, elég egy mellfotó, vagy egy fenékfotó, hogy eldöntsük, hogy a partner megfelelő-e, szexuális kapcsolatra. És felizgat.
Ez én vagyok, és nincs barátnőm, szóval tessék privit írni.
Mindenkit más izgat fel.
Én a férfikezeket imádom.
Megint más kérdés hogy egy nő sem fog felizgulni ha idegenként küldesz nekik képet akármidről is.
Max a kamu nők izgulnak erre, ők kérnek képet.
Ha a barátom küld farokképet az felizgat, ha egy idegenét látom, az hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!