Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi melyik testrésze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi melyik testrésze izgatja fel legjobban a nőket? 24 F

Figyelt kérdés

A farokképeket nem szeretik, nem értem, hogy miért, de ne részletezzük.

Pl: egy férfit felizgat egy fenék.

Ha farokképet ne, akkor mit küldjek ami felizgatja.

De amióta itt vagyok a gyakorin egy nő sem küldött a fenekéről képet.

2020. febr. 15. 11:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
bár nem a testének része, de legjobban ami felizgatja őket, az része a pénztárcája ;)
2020. febr. 15. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak esetében nincs úgy kimondottan egy testrész szerintem, mint mondjuk nálunk, nőknél a mellek. Amik már csak a méretükből adódóan is eléggé feltűnőek, ráadásul ott vannak szem előtt rögtön. Szóval a férfiaknál inkább az összhatás számít, nem egyetlen testrész. De attól még a széles vállak, izmos mellkas stb. szépek nagyon, jólesik nézni őket.
2020. febr. 15. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Mivel a nőknek inkább az érzetek, az emocionális kapcsolódás fontos (így nagyon általánosítva), ezért szerintem nem kell képeket küldözgetni, hacsak nem kérik. A férfiaknak ennyire fontos a vizualitás... én egyébként azért sem szeretem, hogyha kapok egy dickpick-et, mert egyszerűen elveszti a varázsát a dolog, először élőben szeretném látni.

Én azt gondolom, hogyha meg akarsz fogni egy nőt, akkor ez leginkább humoros és intellektuális üzenetekkel fog sikerülni, illetve ha szexuális irányba megy el a beszélgetés, én azt szeretem a legjobban, hogyha szavakkal leírják, hogy mit csinálnának velem, akár apró részletenként. Így beindul a fantáziám, érzet szinten, és nem vizuálisan.

2020. febr. 15. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tudok csak egy testrészre beindulni.
2020. febr. 15. 11:22
 5/16 A kérdező kommentje:

Jaa értem, mivel izgathatok fel egy nőt szexuálisan, mit írjak neki?

Pl: Mikor dugnám a puncidat, a bal kezemmel izgatnám a csiklódat, jobb kezemmel pedig a melledet :P

Ujjazás közben, bő nyállal kinyalnám a puncidat :P ({}) .

Addig vibrátoroznám a puncidat amíg, sikítozva el nem élvezel.

Tövig bedugnám a puncidba a nyelvem.

2020. febr. 15. 11:26
 6/16 A kérdező kommentje:

Ja, hogy a nők nem tudnak egy testrészre beindulni áhh értem. Furi.

Nekünk férfiaknak, elég egy mellfotó, vagy egy fenékfotó, hogy eldöntsük, hogy a partner megfelelő-e, szexuális kapcsolatra. És felizgat.

[link]

Ez én vagyok, és nincs barátnőm, szóval tessék privit írni.

2020. febr. 15. 11:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Most őszintén, szerintetek jól nézek ki?
2020. febr. 15. 11:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem minden beindít egy férfin. :)
2020. febr. 15. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit más izgat fel.

Én a férfikezeket imádom.

Megint más kérdés hogy egy nő sem fog felizgulni ha idegenként küldesz nekik képet akármidről is.

Max a kamu nők izgulnak erre, ők kérnek képet.

Ha a barátom küld farokképet az felizgat, ha egy idegenét látom, az hidegen hagy.

2020. febr. 15. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kockahas, kidolgozott test izgat fel, de ha a belső èrtékei nincsenek a helyén nem jutunk el az ágyig.
2020. febr. 15. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!