Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szerettek egy jó női popsit ujjazni és nyalni? Mi a véleményetek róla? Én nagyon nagyon szeretem, a legjobb orális kényeztetés. 22/L
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 21:03
11/37 anonim válasza:
Alap. Jól kinyalni, ujjazni, bedugni az orrom a farpofák közé és elengedni őket. Faşzt rakni bele. 🙂
12/37 anonim válasza:
Én szeretem. Persze a megfelelő higiénia előkészületek után. De főleg ujjazni szeretem
13/37 A kérdező kommentje:
Nyalatni imádom a legjobban.😊😊
2020. febr. 14. 23:24
14/37 anonim válasza:
igen izgat minden popsival
27F
15/37 anonim válasza:
ujjal nagyon szeretem. azt, is amikor a punciban van a farkam közben.
16/37 anonim válasza:
Nem. Én csak a puncit szeretem így kényeztetni. A popsi csak kijárat. A legtöbb nő nem is élvezi. A többi meg aki engedi nem élvezi. Legfeljebb azt, hogy a pasinak jó.
Én bőven elégedett vagyok a szájjal és puncival. Az orálist is azért csinálják a nők a pasinak mert nekünk jó. És legfeljebv azért indulnak be rá , mert élvezik, hogy nekünk jó.
17/37 anonim válasza:
Én imádom, nagyon felizgat. De a legtöbb csaj nem szereti (sőt, nem is hagyja:).. F32
19/37 anonim válasza:
Igen. Imadok a popsilyukkal smarolni, forgarni benne nyelvem es pl mezet, nutellat nyalni belole. Orakig tudok vele csokolozni.
20/37 anonim válasza:
Én speciel imádom. Finoman sikosítóval jól csattogtatva meg újjazom. Két tenyérrel széthúzom, bele köpök kicsit, aztán kinyalom,jó mélyen, utána meg alaposan megdugom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!