Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak kíváncsiságból kérdezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kíváncsiságból kérdezem van-e olyan lány aki ebbe belemenne?

Figyelt kérdés

Leszögezném hogy célom nem az hogy itt találjak ilyen lányt. Hanem hogy megtudjam mennyi olyan lány van aki ebbe belemenne?;

Ha éppen nincsen senkid és egy átlagos normális srác felajánlja hogy fizet neked masszázsért, esetleg erotikus masszázsért és rendes pénzt adna érte (Előre lebeszélve) nem 500 Ft-ot, akkor mit szólnál? Mennyi az esély hogy ebbe belemennél? Nem arra kell gondolni hogy masszázson meg esetleg kézi munkán kívül ez meg az belefér-e, hanem csak és kizárólag az előre egyeztetett dolgok.

Tudom hogy vannak erre specializálódott hölgyek de számomra van abba valami meg izgibb, jobb lenne egy átlagos lánnyal ugyanez. Ha már tud hátat masszírozni meg kézzel befejezni akkor már tök jó.

Még egyszer, nem itt szeretnék partnert találni úgyhogy troll férfiak mehettek is innen.

Csupán felmérés! Várom lányok véleményét erről!

Válaszotokat várom, korral együtt!

2020. febr. 14. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De, a mai világban ez szexuális zaklatás... Ha ajánlatot teszek neki, hogy mondjuk fizetek 200k-t a dologért.
2020. febr. 14. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos, hogy nem.

21/N

2020. febr. 14. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

"De a kérdésemre válaszolt legalább, ez is valami."

Miért, mit kellett volna még tennem azon felül hogy válaszolok? Ajánljam fel hogy bár én nem teszek ilyet soha, de neked megteszem?

Igen, a pénz miatt. A masszázs is egy intim dolog ha az embernek nem ez a foglalkozása. Aki nem profi masszőz, az maximum olyat masszíroz akit szeret, aki közel áll hozzá. Mert jót akar neki, nem ellenszolgáltatásért.

Egyes voltam.

2020. febr. 14. 15:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ egyes. Nem kell így mellre szívni semmit. Annyit értettem hogy te nemmel válaszoltál de legalább válaszoltál. Viszont annak ellenére hogy megkértem hogy hölgyek válaszoljanak férfiak vesznek össze a kérdésem alatt hogy mi legális meg mi nem. Na ehhez képest az is valami hogy válaszoltál.

Köszönöm! Sok igazság van abba amit írtál. Nem hiszem hogy lány érzelmileg tudna hozzám kötődni, pedig elsődlegesen arra vágynék de ahhoz még nagyobb mázli kellene mint "masszőrt" találni.

2020. febr. 14. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szívtam mellre, csak kifejtettem.

Szerintem csak kishitű vagy, mindenki tud találni olyat akinek pont megfelel.

2020. febr. 14. 15:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztatást egyes számú hölgy. Jól esik! Szép napot kívánok neked!

Kellemes Valentin napot! (Ha ünnepeled, ha nem)

2020. febr. 14. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!