Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok egyedül Valenti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok egyedül Valentin napon?

Figyelt kérdés

Szívesen elvinnék valakit valahova, beszélgetnénk meg kiöntenénk a lelkünket egymásnak megennénk/innánk valamit vagy akármi igazából, de minden lány ismerősömnek vagy van valakije vagy programja van vagy meg sem kérdeztem mert nem olyan a kapcsolatunk. Pedig bármibe benne lennék még ha nem is vesszük randinak akkor is az anyagi részét állnám. De vicces mert nem érdekel a Valentin nap de azért ilyenkor elgondolkozok. :)

Van valaki hasonló cipőben? Ti mit csináltok ma?

Én punnyadok és olvasgatok. :D

23/F

2020. febr. 14. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül vagyok, sőt nekem még sosem volt barátnőm :(

De szívesen megölelnék és vennék virágot egy lánynak :) ha lenne kinek...

22f

2020. febr. 14. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es vegyél valakinek akkor virágot! Hátha lesz belőle valami. :)
2020. febr. 14. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Én viszek asszonynak virágot, este meg szétkefélem.
2020. febr. 14. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a férjem délután jön haza, moziba készülünk, vacsorázni aztán hotelban leszünk. Vettem neki apróságot is, örülni fog neki. 10 éve együtt vagyunk. Szerencsére nagyon figyelmes.

27/N

2020. febr. 14. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor arra rabolj rá, akivel "nem olyan a kapcsolatod". Írj rá, hogy "Szia! Ne haragudj, hogy zavarlak, de ma van Valentin nap és arra gondoltam, hogy én is egyedül vagyok, te is egyedül vagy, mi lenne, ha együtt ünnepelnénk?"
2020. febr. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!