Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt csak kanos férfiak vannak? Miért nem tudok egy kérdést kiírni anélkül, hogy ne írjon rám férfi?
Kanos meg ilyen meg olyan.
De van pár hölgy is.
1-es vagyok.
Amúgy én szeretek ismerkedni ha úgy van de nem ez az oka hogy itt vagyok. Viszont én nem küldöm el senkinek sem a péniszem meg nem a frappáns szóhasználataimmal akarok menő meg nagy arcnak tűnni, ja meg nem is akarok annak tűnni. De vannak itt olyan srácok/férfiak akik már engem is idegesítenek. Meg rám is rám írnak azt ha megtudják hogy fiú vagyok szép szavakat hagynak maguk mögött elküldenek a francba (Holott ők írtak rám) és nem írnak utána. :D Nem tudom mi lehet a fejükbe.
Ha valaki olyat ír hogy fontos számára az érzelem de nem írja oda hogy (F) akkor csakis hölgy lehet akire rá kell írni biztos meg lehet b......
Eddig csak ilyen padik írtak rám, meg akik kétségbe voltak esve h nincs barátnőjük segítsek stb...
Szval ez jobb ha vki kanos és úgy ír rád.
l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!