Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsön adhatom szexre a barátomat? Merjem felvetni nekik ezt?
A barátommal már nagyon régóta nem szexelunk mert folyamatosan fetozessel meg stb nemi problémákkal küzdök (járok nodokikhoz igen). Ha mégis szexre kerül a sor akkor az nekem fáj a bajaim miatt.
A párom türelmes, de latom rajta hogy kivan a szex hiány miatt...
Van egy barátnőm akinek tetszik a párom, gondolom a páromnak is ő mert egy szexi lány... Engem nem zavarna ha össze járnának szexre úgy heti 1x.
Lányok ti belemennétek ebbe?
Amúgy kb másfél éve hármasozni is akartunk de nem lett meg végul
Egy dolog biztos, hogy utána semmi sem lesz olyan mint előtte. Vagy nagyon elmélyül a hármótok kapcsolata egy ilyen nagyfokú bizalom-megnyílvánulástól, vagy véglegesen megszakad, mert valamelyikőtök nem tudja majd magában ezt feldolgozni.
Amúgy ez egy eléggé önzetlen gesztus a részedről. :-)
Egyrészt ez nagyon rendes tőled, hogy ennyire szíveden viseled a barátod sorsát ezen a téren is.
Másrészt ha a barátnőd beleegyezne és tetszene neki, csak utána mondanám el a barátomnak.
Én fiú vagyok. Nagyon szeretem a párom de hasonló helyzetben vagyunk. Annyi, hogy az ő barátnője panaszkodott is neki, hogy neki nagyon kevés a szex. Viszont úgy nem menne, ha látná a párom mert nagyon szégyenlős lennék szóval ezt jó lenne tisztáznotok majd, hogy akarod-e nézni. Gondolom a lényeg nem az, hogy pontosan mi történik, hanem hogy jól érezze magát és a feszültséget levezesse.
Lehet mondani egyébként, hogy van szája meg keze egy lánynak de hülyeség. Nem ugyanaz. Már bocs, de ennyiből a haverja is lesz.phatná. Én nagyon sokat gondolkodtam prostin is (ha nem tudja, nem fáj neki alapon) és akkor ő is nyugodtabb lehetne mert nem nyaggatnám emiatt de végülis nem mertem elmenni hozzájuk mert féltem, hogy elkapok valamit. Mostanában inkább elkezdtem borozni (teljesen antialkoholista voltam) meg arra gondoltam ,hogy elmegyek masszőrhöz de ezek megint csak félmegoldások. Ha éppen úgy jön ki, hogy zuhany közben kiverem magamnak akkor 2 napig nem gondolok rá :D Ez nevetséges de mostanában már annyira durva szexuális álmaim vannak, hogy nem bírom kipihenni magam. Ettől függetlenül persze átölelem és minden percben mellette vagyok amikor tudok és mindenben segítem.. a dokinál, az életben, stb. De van ez a szexuális dolog ami belénk van programozva. Néha már arra is gondolok, hogy akkor inkább kasztráljanak de nem akarnám megbántani a szerelmem. Szóval könnyű annak ítélkezni aki nem érintett. Neked pedig nagy tisztelet amiért ezt be mered vállalni.
Ez nagyon rendes tőled, és barátnődtől is. Csak nehogy baj legyen belőle.
Ha te is jelen vagy, végig nézed , akkor az nem megcsalás szerintem.
Még nem hallottam ilyenről de az biztos hogy nagyon empatikus tőled!
Bár ilyen baratnőm lenne!!
Ahogy gondolod, ha nem akarod végig nézni, akkor addig csinálhatsz egy kávét, vagy sütit.
Csak lehet rosszabb lesz neked, ha nem vagy jelen, és tudod hogy mi történik
Na felhoztad nekik?
Mesélj már! :)
"Bárcsak ilyen lenne az asszony!"
Milyen? Szomorú, szextől megvonva (tuti próbálta is, ha tudja hogy fáj), és kétségbeesve már arra adja a fejét, hogy inkább hagyja a barátját mással kamatyolni, csak hogy ne legyen "őmiatta" frusztrált?
Ezt akarod?
Gratulálok, emberségből egyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!