Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérjem meg, hogy ő is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg, hogy ő is elégítsen ki?

Figyelt kérdés

Vagy ez nem gáz? Vagy hogyan fogalmazzam meg? Kicsit hadilábon állok ilyen témákban,nem szeretem kijelenteni,hogy na most akkor nyalj ki,vagy ujjaz már meg stb.

Az van,hogy kb 3 hete járunk és ő minden este mondja,hogy na most akkor verjem neki ki vagy szopjam le...én megteszem örömmel és szívesen,de totál begerjedek ettől ő meg nem viszonozza . Első 2-3 alkalommal kinyalt stb de azóta se semmi.

Engem meg eléggé zavar,mert extrém a libidóm főleg,ha azzal vagyok akit kedvelek...

Egyszer mondtam neki,hogy jó lenne,ha legalább megdugna,mire mondta hogy hát ő most beteg stb én kényeztessem. de már napok teltek el és semmi..

ha ma sem elégít ki elég pipa leszek. Nem tudom,hogy nála ez a normális,hogy kérni kell mindig ,hogy figyi elégíts már ki engem is?? vagy nem érdekli? ennek nem lesz így jó vége.

2020. febr. 12. 14:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kapcsolat nem jòl indul már az elejèn. Önzö ember lehet. A kapcsolatban èpp az adni kapni viszony a szèp. Hs sürgősem nem változik dobd ki a fenèbe. Szolga leszel csak ebben a szituban egy nő többet èrdemel! Beszámolsz majd mi törtènik ma?
2020. febr. 12. 14:43
 12/24 A kérdező kommentje:

Holnap beszámolok,hogy mi történt. Ma nála fogok aludni úgyhogy onnan nyilván nem fogok írni,hogy mi a szitu :d

Amúgy más területen nem önző,sőt nagyon lovagias,folyton gondoskodik minden igényemről. Vesz nekem mini ajándékokat,folyton kérdi hogy éhes vagyok vagy mit akarok,mindig elmondja hogy amúgy mennyire odáig van értem stb...

Gondoltam oké belefér ,hogy néha nem elégít ki mert nincs kedve vagy valami de ez már a 3. ilyen este volt egymásután és ez már nagyon sok!

szóval akkor ennek most azaz oka,hogy nem szeret ?csak kihasznál?

2020. febr. 12. 14:48
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
Fodg meg a kezét és tedd oda a puncidhoz, így szavak nélkül is értenie kell a célzást.
2020. febr. 12. 14:56
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem miért vagy még mindig vele ha ennyire önző. Ha azt hiszi hogy csak róla szól ez a kapcsolat, és hogy csak az ő kielégülése a fontos akkor te minek kellesz neki? Ne tartson barátnőt, verje ki magának és ennyi.

Én biztos nem alacsonyodnék le oda ahová te mentél azzal hogy ezt tűröd. Az első ilyennél dobtam volna.

2020. febr. 12. 15:02
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon megalazo ez a kapcsolat. De nagyon.

Viszont azt megertem, hogyha valaki vonz testileg, orulsz a kozelsegenek es gyakorlatilag a cseledje lehetsz.

Talan en is belekerultem volna ilyen helyzetbe. Mivel nem volt valasztok, ami tetszett volna.

De igy erzem, aki ennyire onzo a szexben, plane megerositest map, az ennyire onzo mindenben.

Hogy dugas se? Tudat alatt az a cel, hogy kolcsonos orom legyen? Csak nehogy neked is valami jusson?

Ugyis vele maradsz mig megengedi. Sajnalom, hogy az ilyen emberek vonzereje fegyver.

2020. febr. 12. 16:06
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Meg eszembe jutott, minden onzese mellett veletlenul nincs korai magomlese? Hogy meg se tudna dugni?

Akkor sem ez az elintezes modja, nagyon nem.

2020. febr. 12. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

Mond meg neki, hogy a szexualitás nem egyoldalú.

Bocsánat, de nekem ez pasi létemre felháborító. 1-2 alkalommal oké, hogy egyoldalúan kényeztetnek, de nem rendszeresen, egy idő után nekem lesz ciki a helyzet...

2020. febr. 13. 13:16
 18/24 A kérdező kommentje:

Na tegnap kinyalt miután mondtam neki,hogy komolyabb igényeim vannak. De azt hangsúlyozta,hogy neki a szex nem intim,neki csak a szopás ami nagyon intim,mert hogy bárkit megdughat,de leszopni csak az fogja aki "szereti" is. Erre mondtam neki,hogy ez a baj a te logikáddal annyi emberrel összefeküdtél már,hogy neked tök mindegy a szex az egy semmi. Míg én meg jól megválogatom és nem rakom szét akárkinke így számomra a szex egy nagyon is intim dolog,ott vagy legközelebb a párodhoz. Szóval ebben végülis nem értettünk egyet,de mondta hogy oké ki fog elégíteni akkor többször is,csak neki furcsa mert előző női max heti 2-3 x igényelték. És neki ez új szituáció meg az is,hogy elélvez attól amiket csinálok vele........

érdekes.

2020. febr. 13. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Te sem válogatod meg, neked sem jelent semmit a szex, hiszen ha jelentene akkor szóba sem állnál egy ilyen pasival.
2020. febr. 13. 14:30
 20/24 A kérdező kommentje:

19 ?? Eléggé sokat vártam vele és úgy udvarolt,hogy filmekben se nagyon udvarolnak így. Egy barátnőm sem hitte el ,hogy ilyen létezik amiket ő megtett értem. Úgyhogy ne mondd,hogy nem válogatom meg...

sőt még mielőtt lefeküdtem vele akkor volt hogy csak simán ő nyalt ki pedig szóltam neki,hogy attól még nem fekszem le vele és ne várjon viszonzást. Viszont mióta lefeküdtünk és együtt vagyunk azóta lett ilyen egyoldalú a dolog a részéről . De most talán,hogy egyértelművé tettem neki talán lesz változás.

2020. febr. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!