Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg, hogy ő is elégítsen ki?
Vagy ez nem gáz? Vagy hogyan fogalmazzam meg? Kicsit hadilábon állok ilyen témákban,nem szeretem kijelenteni,hogy na most akkor nyalj ki,vagy ujjaz már meg stb.
Az van,hogy kb 3 hete járunk és ő minden este mondja,hogy na most akkor verjem neki ki vagy szopjam le...én megteszem örömmel és szívesen,de totál begerjedek ettől ő meg nem viszonozza . Első 2-3 alkalommal kinyalt stb de azóta se semmi.
Engem meg eléggé zavar,mert extrém a libidóm főleg,ha azzal vagyok akit kedvelek...
Egyszer mondtam neki,hogy jó lenne,ha legalább megdugna,mire mondta hogy hát ő most beteg stb én kényeztessem. de már napok teltek el és semmi..
ha ma sem elégít ki elég pipa leszek. Nem tudom,hogy nála ez a normális,hogy kérni kell mindig ,hogy figyi elégíts már ki engem is?? vagy nem érdekli? ennek nem lesz így jó vége.
Hány éves vagy jányka?
Hany éves a pasi?
Hát közöld vele ugyanígy, normálisan hogy vártál, de mivel nem volt változás ezért muszáj szólnod.
Ugyanúgy megmondhatod azt is, hogy szívesen csinálod, de örülnél a viszonzásnak is.
Monjad neki nyugodtan hogy nyaljon, dugjon.
Első csajommal én is igy voltam, hülye tudatlan pötcs voltam, csak szopattm, le is lépett
Utána mondta hogy mi volt a gond, kár hogy nem szólt korábban...
Ülj bele neki és kész
N
Volt neki már sok nője elvileg 11 és több 2-3 éves kapcsolata.
De nekem ez akkor is olyan furcsa,hogy komolyan kérni kell,hogy viszonozza... mindketten felnőtt emberek vagyunk. De én mint a nő nem szeretek ilyen kijelentéseket tenni. Nyilván muszáj lesz,de ez olyan kicsit lelombozó vagy nem tudom. Majd akkor ma este ha megint nem akarja viszonozni akkor fogom mondani,hogy jó lenne ha velem is fogalalkozna és az is jó lenne ha ez alap lenne és nem kellene külön kérni.
Egyszer már mondtam amúgy ezt is neki ,hogy persze hogy kérek nyalást.ő meg mondta,hogy hát de sok nő olyan hogy nincs kedve hozzá pl szex után mert elfáradnak vagy csak úgy. mire mondtam ,hogy hát nekem mindig van hozzá kedvem..
a szexre meg azt mondja azt nem szereti annyira. Neki sokkal jobb ha kiverem vagy szopom. mert eddig a legtöbb nő nem szopta le. De amúgy ha így folytatja én se fogom,mert bár szívesen csinálom,de kihasználásnak érzem,hogy ő nem képes viszonozni.
A szex is tök simán elélvez és élvezi,de úgy kell kérlelni,hogy dugj már meg...
Egyertelmuen ki vagy hasznalva, jo nagy idiota vagy, hogy ezt hagyod.
Remelem jo neked, hogy csak egy eszkoz vagy neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!