Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt honnan tudom megállapítani, ha egy férfi szívesen lefeküdne velem, de visszafogja magát?
Azért én például nem mutatom, pedig van egy kolléganő akit nagyon szeretnék!
Sajnos csak akkor adnék jelet, vagy kezdenék bele, ha 100%-ra biztosra vennem, hogy Ő is szeretné.
Például kaptam olyan utalást, hogy "te kellessz nekem" de éppen segítettem neki, akár arra is vonatkozhatott.
Azért volt félreérthető mert már készen voltam a segítséggel, nem lett volna indokolt egy ilyen "poén".
Ezért inkább nem vettem fel.
Ha pontosítasz kérdező, akkor jobb választ tudunk adni.
Írd le röviden a szituációt.
Több okból visszafoghatja magát valaki. Lehet azért mert "nem lehet" (pl. főnök, tanár, közeli ismerős, kapcsolatban van stb.) nála mindegy milyen trükköt dobsz be meg fogja állni.
Aki viszont csak simán visszafogott... nos, ott kezdeményezz te, mosoly, flörtölés - csak megy magadtól is, ez a nőknek ösztönből jön nem kell külön tanítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!