Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is úgy gondolja, hogy a széles váll nőietlen?
A barátom mondta, hogy szerinte egyre több lány aránytalanul széles vállat csinál magának kondiban és szerinte ez nagyon el tudja rontani az összképet.
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, viszont érdekelne más férfiak véleménye.
A szeles vall a csontozat, annak nincs koze a sportolashoz.
Betonboske helyett meg a klasszikus topmodellek mind. A ruha rajtuk mutat jol.
Barbie baba
Kiralynoi termet
Fhuu bakker látom vannak itt okos emberek, akik nyilván hibátlan testfelépítésűek és férfiként nyilván nincs egyetlen nőies vonásuk sem, illetve tökéletes alkatuk van.
Emberek, a csontszerkezetet nem lehet átformálni, ha valakinek széles a válla abból nem tud lefűrészelni, a kicsi csípőt sem lehet kitoldani. Ezt így dobta ki a gép, nem ők "csinálták". A széles állkapocscsont szintén ilyen, bér pár országban vannak erre fejlett plasztikai műtétek, de Magyarországon ez pont nem felkapott.
Számtalan szépségideál, híres, szépnek tartott nő rendelkezik széles vállal/keskeny csípővel egyébként, csak nyilván nektek még nem tűnt fel. Hogy miért? Mert az összhatásra, kisugárzásra, igényességre koncentrálunk, illetve az arcra, ergo senki nem fog az utcán egy nőt lemérni, vajon milyen szélesebb :"D.
Az már más téma, hogy pár sporttól masszívabb lehet a váll, illetve ha izmot pakol rá az nyilván még erőteljesebb lesz. De ízlések és pofonok, nekem senkin nem tetszik az izmos felsőtest, se nőn, se férfiakon.
Ennyi erővel mondhatnánk, hogy egy férfinak ne legyen kerek arca, ropi testalkata, vékony karja/lába, mert az nem férfias, pláne ne viseljen csőfarmert, mert ugye az nőies...Mégis sok ilyen egyedet látunk nap mint nap.
A férfi-női különbségek egyre kevésbé szembetűnők egyébként, nem mindenki nőies (=hullámos haj, ártatlan arc, szoknya, magassarkú) vagy éppen férfias (szakáll, uniszex plázás cuccok helyett rendes férfi ruházat, széles állkapocs) párra vágyik. (Nem vagyok se lgbt akármi se feminista se humanista, mielőtt valaki közbeszól. )
És igen, ismerem a nemi jellegeket én is és hogy miért előnyös, ha egy nőnek szélesebb a csípője. De ez nem kőbe vésett törvény, manapság inkább a fittséget, igényességet, erős immunrendszert részesítjük előnyben, ha evolúciós/túlélési stratégiákról beszélünk. Meg a vonzó külsőt és ha az alakodnak megfelelően öltözködsz, a kutyának nem fog szemet szúrni, ha a csontozatod kissé furcsa. Régen pl. az olyan nő volt az ideál, akinek akkora segge/combja/csípője van, mint egy ház, kétlem, hogy ti ilyet akarnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!