Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a megfelelő reakció? Ti hogy reagálnátok erre?
Együtt voltunk a barátnőmmel, amikor észrevette, hogy nem érez annyira. Persze én is éreztem hogy nem vagyon teljesen kemény, de mikor kivettem, akkor láttam csak hogy szinte lankadt. Erre megszólalt, hogy: “hát, ezzel nem tudok mit kezdeni”
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az esett volna a legjobban, ha ilyenkor szó nélkül elkezdi verni, vagy rögtön elkezdi szopni, amíg ismét kemény nem lesz.
De nem ez történt..... utána inkább hagytuk az egészet. Ilyen még sosem történt velem. Ti hogyan reagálnátok erre?
Ez tényleg nem volt szép tőle. Én biztos nem így reagáltam volna
23L
Az ilyen érzéketlen, önző partner kuka, nemtől függetlenül.
Ha szeretne, kizárt hogy így reagálta volna le.
Akit szeretek azt még véletlenül sem bántanám meg semmivel, meg inkább azon aggódnék hogy jól van-e lelkileg, hogy vajon mi bántja hogy így járt, nem magamra gondolnék hogy velem most mi lesz hogy nem elégítettek ki...
Bunkó vokt a párod . Teljesen megértelek h szarul esett ...
26N
Most mit kell szegény csajt bántani?
Arrol ő nem tehet hogy a srác nem kivánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!