Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számit ennyire a pénz a lányoknak? Pl a Puncson az a sok rengeteg lány valóban csak a pénzre megy?
Én a kérdezőnek válaszoltam, sajnálom ha valaki magára vette, bár nyilván ennek is oka van.
Az meg nem az én bajom, ha valaki nem találkozott még olyan nővel aki jól néz ki és intelligens is, szerintem a kettő nem zárja ki egymást 😀
5.
"Az a rengeteg lány puncson pár százra tehető."
10.000+
# 16
Ti ketten amúgy miről beszéltek? Itt egy prostitúcióról szóló oldalról van szó, és ti meg sértetten elkezdtek beszélni róla, hogy nem kell nektek csóró pasi, meg közmunkás, meg hogy fodrászhoz jártok (lol) de senki sem beszélt ilyenről.
# 20
Képzeld el, hogy fején találtad a szöget:
"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
19! Az írásképem? Aha. 😀
Esetleg nézz utána, mit jelent ez a szó mielőtt ide írod, ha nem vagy tisztában vele.
Egyébként te kezted a személyeskedést, senki nem szólt hozzád előtte, megsértődtél mert magadra vettél valamit ami nem neked szólt, ez egyértelműen azt jelenti, hogy betalált nálad.
Ahelyett hogy másokat minősítesz itt alaptalanul, inkább magaddal foglalkozz, a saját fejlődéseddel törődj, nagyon jó önfejlesztő könyvek vannak. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!