Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs nagy mellem, ami eléggé zavar. Ferfiak nektek mekkora meret jon be?
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 11:15
11/23 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagy melleket.
12/23 anonim válasza:
Bejön a kicsi is, ha formás! :)
13/23 kisördög1 válasza:
Nem a mell mérete a lényeg. Ha van az már csak a bónusz. Akinek a melled mérete a lényeg az pont meg se érdemli hogy szóba állj vele.
14/23 anonim válasza:
Olyan ami illik a testalkatodhoz! Az összhatást nézem nem csak a mellméretét.
16/23 anonim válasza:
Ne aggódj ezen. Mindenki másért rajong, van, aki pont a te melled méretéért.
Ami pl. engem illet, nekem a forma feltűnőbb, mint a méret. A másik meg az, hogy kis mellet nagy kedvességgel, bájjal, jófejséggel sikeresen űberelhetsz a férfiak nagy részénél.
17/23 anonim válasza:
Én azért megnézném hogy mekkora az, ami a kérdezőnek ekkora gondot okoz. ;)
18/23 anonim válasza:
Ez a GYk egy másik univerzum, itt mindenkinek a kicsi jön be, a nagytól kifejezetten feláll a szőr a hátukon.
A valóságban ezzel ellentétben a "minél nagyobb, annál jobb" szlogent nyomatják, szóval döntsd el te melyik a reálisabb.
20/23 anonim válasza:
Legyünk őszinték a férfiak többsége szereti a nagyot, de többet számít az összkép és "minden más". Nem kell Miss Tökéletesnek, egy playmate-nek lenned ahhoz hogy boldog légy és szeressenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!