Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Titeket zavar, ha olyan nedves, hogy cuppog és pukizik a punci?
Figyelt kérdés
Nekem ez van és zavar.
Főleg kutyában
25/N
2019. nov. 2. 22:30
1/12 anonim válasza:
Kifejezetten szexi tud lenni 😁 sot kutyaba a legjobb nyalni
2/12 anonim válasza:
Énnálam ujjazásnál is egyfolytában cuppog a puncija a partneremnek.
3/12 A kérdező kommentje:
De van hogy minden lökésnél kiadja azt a hangot és kicsit szégyellem, nehogy azt higgye hogy máshonnan jön.
2019. nov. 2. 22:38
6/12 anonim válasza:
Ne szórakozz! Hogyha nagyon nedved akkor azthiszem,hogy nagyon jó vagyok. Az meg,hogy cuppog srnkit sem érdekel. Szeri tem túlbecsülöd a férfiakat. Hogyha meleg nedves nuni közelébe jutunk akkor nem számít a ránc a szemdd alatt a plussz kiló a combodon,hasadon,csípődön,stb nem érdekel ahajad szine vagy illata vagy akár a sminked. Egy dolog a lényeg! Halljuk és lássuk,ahogy élvezed minden mozdulatunkat. Nekattogj azon,hogy cuppogsz, kérdezd meg,hogy zavarja e, hogyha téged nagyon zavar lehet feszesítő gyakorlatokat végezni, de személy szerint engem az sem zavarna,ha közben hápogna😊
7/12 A kérdező kommentje:
De édes vagy Utolsó válaszoló!❤️
2019. nov. 2. 22:50
8/12 mikeXxX válasza:
Levegő megy be azért van ez a hang.
9/12 anonim válasza:
Páromat nem zavarja a cuppogás, sőt nagyon felizgatja. Engem sem zavar, ha csattog a farka. Természetes dolgok ezek, főleg bizonyos pózokban, bizonyos tempóban. Ha értelmes, minden téren felnőtt férfival szeretkezel, akkor tudja, hogy nem fing az, amit ilyenkor hall. Nem kell szégyellni ezeket, inkább engedd el magad és élvezd.
10/12 anonim válasza:
Dehogy zavar, szexi. És hidd el pontosan tudjuk, hogy a puncid csinálja, izgató is egyben.
Próbálj nem figyelni rá, mert tényleg semmi jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!