Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez miért zavar ha nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért zavar ha nem is voltunk együtt?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel nyáron alakult valami aztán nyár végén nem lett úgy semmi mert egyikünk se lépett. Aztán most meg halottam hogy már van is pasia és engem ez kicsit zavar de nem értem hogy miért.
2019. okt. 27. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mert elbenaztad
2019. okt. 27. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem táplálsz valaki iránt komolyabb érzelmeket, akkor bizony nem zavar. Ellenkező esetben van ott valami benned tudat alatt, csak ez kellett hozzá, hogy kibújjon belőled.

Mikor az emberek feltesznek ilyen kérdéseket, hogy nem tudja vagy nem érti miért, akkor bizony nagyon is tudod, csak még nem tudatosan. Ilyenkor kellene kicsit felhagyni azzal, amit éppen művelsz, leülni/lefeküdni, és elgondolkodni az életen, meg a nem szokványos jelenségeken. Önismeret, önvizsgálat hiányzik ma sok emberből. Mindenki csak megy előre, cselekszik, és cselekményt cselekményre halmoz, aztán csodálkozik, hogy nem ért picit sem a pszichológiához. Pedig ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, hogy egy ilyen egyszerű dologra rájöjjön valaki.

Ezt a pár sort üzenném kb. az összes gyakori kérdésesnek. Ez ugyanaz, mint mikor valaki elmegy pszichológushoz. Mint kiderült, nagyon ritka az az eset, amikor valaki tényleg nem tudja miért történnek vele dolgok, vagy pedig nem tudja mi lenne a megfelelő lépés. Olcsó megoldás meg nincs, ahogy fejlődni sem fogsz önmagaddal szemben, ha ilyen egyszerű kérdést felteszel nekünk.

Pár példa:

- Lehet, hogy most jöttél rá, hogy te is labdába rúghattál volna nála, mint az a másik fiú.

- Úgy érzed ő előbb/könnyebben megkapta, és szerinted nem érdemli meg, neked jobban járt volna

- Egyszerű féltékenység, mert bár nem foglalkoztál vele ideiglenesen, elég volt vele kapcsolatban egy kis inger, egy kis információ, és máris visszazuhantál "szerelmes" állapotba.

És még sorolhatnánk.

2019. okt. 27. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy a #2-es kifejtette, mert tetszik neked a csaj és rájöttél, hogy erről bizony lecsúsztál barátom. Egyébként "egyikőnk sem lépett" - egy lányól ne várd, hogy lépjen ezt bizony neked kellett volna. Zárd le magadban, tanulj az esetből és legközelebb ne totojázz, ha elutasítanak - ha "csak" elszalad a lehetőség az eredmény ugyanaz, de kiaknázni sosem fogod ha nem lépsz.
2019. okt. 27. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Erről szól az életem ember. Nem léptem, 0 vagyok. Mit hittél? Hogy majd ők életük végéig csak rád várnak? Valójában TE SE VÁRSZ RÁJUK, csak nincs más, ezért őket kiemeled! Tovább kell lépni. Nem vagy különleges, de másnak az lehetsz.
2019. okt. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!