Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj ha massal szexelunk titokban a parunk mellett?
Egy megcsalas eseten mi valtozik a kapcsolatban ?
Legyszi a nemed es a korod is ird oda a valaszhoz es hogy hany evesen csaltal.

A simlis,fé.g.k csalnak! Akinek meg ér valamit a kapcsolata,az megbeszéli a problémákat. De ha akkor sem működik,az meg annyit jelent,hogy nem illenek össze.
De van aki csak az izgalom miatt csalja a párját,miközben szereti.

Mert a kapcsolat alapja a bizalom. A megcsalás nálam nem megy, de a nyitott kapcsolat igen.
27 F, nem csaltam még meg egy barátnőm sem, pedig lett volna lehetőségem.

Gumi nelkul csalsz es ha meg otthon is van szex, ehhez nincs jogod. Olyan human papilloma virus okat cipelsz haza, amiket nem vallalt be a parod.
Megcsalas hosszu kapcsolatban, mikor mar egyek vagytol, szerintem kell. Ugy, hogy a masik ne tudja meg, es olyan emberrel, aki szemelytelen, csak szex

Mert egy normalis parkapcsolat alapja a huseg es az oszinteseg.
De sajnos manapsag az emberek tobbsege selejtes es egy fabatkat sem er.

Én azt mondom h minden problémáját mondja el, a státuszom ne változzon meg, és ha mással is dug arról én semmit ne tudjak meg soha és persze jó ha senki más se tudja meg!
Amúgy meg a megcsalás általában nem szép dolog de van amikor jogos és ebbe beletartozik az elhanyagolás is.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!