Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás helyett mit lehet csinálni?
Barátnőm nem engedi, alternatívák kellenek
Előre köszönöm a válaszokat!
Igen az alap, de ezen kívül van még valami?
Egyedül csiklózást engedi(még szűz)
Vele beszéld meg miért nem akarja!?
Lehet nem szeretne utana csókolózni. Volt ilyen csaj ismerősöm. Egy másik azt se szerette ha kis dugás után újra azt kertem hogy cumizzon. Régen en sem szerettem ha cumi után éreztem a csajon a farokízt csok közben de mara nem zavar egyaltalán.
Egyio baratnomnel is ez van, nala marad az ujjazás és csiklo isgatás. Illetve a mellek izgatasa, nyakcsók stb...
Egyébként nem lehet, hogy csak túl szégyenlős ehhez vagy nem borotvalt még odalenn esetleg félhet hogy jo izue\szagú-e odalent én emiatt nem engedném az tuti.
L
Csak gátlásos!
Szóval ne alternatívát keress, hanem éreztesd vele, hogy kívánod minden porcikáját, és úgy tökéletes neked ahogy van!
Hidd el, ha meggyőző tudsz lenni, 1 idő után kérni fogja, hogy buj be a combjai közé! 😉
33/F
Séta a parkban.
Én nem lennék olyan nővel aki nem enged nyalni!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!