Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Össze jöttem a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jöttem a barátnőm lányával mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőm 38éves már egy féléve náluk élek az utóbbi időben közelebbi kapcsolatba kerültünk egymással a 20 éves lányával, nem tudom hogy ebben a helyzetben mit kellene tennem egyiket sem akarom megbántani félek hogy kiderül kilátástalan vagyok nem akarom elveszíteni őket

27F

2020. febr. 10. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd mindkettőt!
2020. febr. 10. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megdugtad legalább? :)
2020. febr. 10. 21:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Csak csók volt
2020. febr. 10. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
ha ez a szitu valós,ezt csak elrontani lehet. ott van a kicsike akivel már volt valami,és ez vagy tovább eszkalálódik,vagy valami vita folytán kipattan, és akkor jön a gebasz. talán lépned kellene elfelé,vagy a lánynak elmondani hiba volt. vagy...az anyukának elmondani hogy vele volt hiba és már a csajjal folytatnád. a tetszőleges választ tessék kiválasztani :D
2020. febr. 10. 22:00
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak csók? hát. ha már úgyis dráma lesz akkor legalább kapd el a kiscsajt egy két menetre. utólag meg fogod bánni ha kimarad. :)
2020. febr. 10. 22:12
 16/18 Lacc80 ***** válasza:

Nos, ha nem kamu, akkor egy idióta vagy és megérdemled, bárhogy is alakul.

Most azt gondolod erre van valami megoldás a hazudozáson vagy szakításon kívül?

Csak így tovább.

2020. febr. 10. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Keress sok pénzt és tartsd el mindkettőt, akkor nem lesz gond. Én 2 lánytestvérrel voltam így, de van még durvább sztorim is...
2020. febr. 11. 09:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Arra kell vigyázni hogy se gyerek se szerelem ne legyen és teljes titokban maradjon. Ez mindenki érdeke. Én dugnám rendesen a csajt, de rohadt nagy diszkrécióval mert gondolom ő sem akar összeveszni az anyjával. Téged kidob és lelépsz de neki mégiscsak az anyja és nem lehet hogy lelép. Kezdj el lakást keresni vésztartaléknak! Az én barátnőm 44 éves a lánya most 22. Nagyon vadító a csaj de nekem nincs akkora szerencsém mint neked. :D

37F

2020. febr. 11. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!