Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöttem a barátnőm lányával mit csináljak?
A barátnőm 38éves már egy féléve náluk élek az utóbbi időben közelebbi kapcsolatba kerültünk egymással a 20 éves lányával, nem tudom hogy ebben a helyzetben mit kellene tennem egyiket sem akarom megbántani félek hogy kiderül kilátástalan vagyok nem akarom elveszíteni őket
27F
Nos, ha nem kamu, akkor egy idióta vagy és megérdemled, bárhogy is alakul.
Most azt gondolod erre van valami megoldás a hazudozáson vagy szakításon kívül?
Csak így tovább.
Arra kell vigyázni hogy se gyerek se szerelem ne legyen és teljes titokban maradjon. Ez mindenki érdeke. Én dugnám rendesen a csajt, de rohadt nagy diszkrécióval mert gondolom ő sem akar összeveszni az anyjával. Téged kidob és lelépsz de neki mégiscsak az anyja és nem lehet hogy lelép. Kezdj el lakást keresni vésztartaléknak! Az én barátnőm 44 éves a lánya most 22. Nagyon vadító a csaj de nekem nincs akkora szerencsém mint neked. :D
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!