Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket miért izgat ha a barátnőtöket valaki más kefélné meg?
Figyelt kérdés
Szoktam itt olvasni ritkán olyan kérdést, hogy valaki nem-e dugná meg a barátnőjét, vagy hogy erről fantáziál...stb
Fogalmam sincs hogy ez igaz-e vagy csak egyszerű fantázia vagy az illetőnek képzeletbeli barátnője van és erről fantáziál. Egyáltalán az hogy a barátnője bele megy-e vagy neki tetszene-e?
Csak azoknak a válaszát várom aki ilyen helyzetben van, vagy valaha volt.
2020. febr. 10. 16:47
1/10 anonim válasza:
Csak párcserében voltam, de utána sokkal jobb lett a kapcsolatunk, a barátnőmnek nem volt igazi így utána jobban megbecsült
3/10 anonim válasza:
Én voltam majdnem ilyen szituáciobann ha érdekel elmondom
4/10 anonim válasza:
Nyilván nem mindenki. Van akit igen izgat az ilyen, van akit nem. Én max 3asba vinném csajomat, nem hagynám, hogy más egyedül dugja meg
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, de izgat nagyon. Csak sajnos ő nincs benne. :(
7/10 anonim válasza:
A féltékenységet átkonvertálja az agyad szexuális izgalommá, de utána főleg az izgató benne amikor visszaveszed a csajod, és megdugod te is. :)
8/10 anonim válasza:
Mert ezek az emberek betegek! Egy normális ember nem izgul arra hogy más dugja a párját, aki igen, az beteg.
9/10 anonim válasza:
Engem is izgat,valahogy ahogy a 7-es irja.
10/10 anonim válasza:
Megfordultam egy két párnál már akik bevettek...az elsö alkalommal fura volt nekem hogy a Hölgy szopta a férjét,és a megbeszéltek szerint még csak néznem kellett..de a férjnek nem igazán állt rendesen illetve visszapuhult mindig a farka..10 perc után csak engem szopott a feleség,és a férj ezt nézte,akinek egyböl kökemény lett a farka,sztem csak erre várt hogy már dughassa az asszonyt miközben az mást szopik..hát vannak akik erre izgulnak,de ettöl független kedves arqnyos intelligens emberek voltak..szerencsémre:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!