Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit gondoltok a magukat itt naponta sajnáltató pasikról?

Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Szánalmas.
2020. febr. 10. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Hogy nem fognak hamar célbaérni, mert az önsajnáltatás nem ad annyi lendületet mint az elszántság
2020. febr. 10. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Ugyanez rajuk is igaz :)
2020. febr. 10. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Beszélgettem itt egy 41 éves nővel, aki elmondta nekem, hogy örül neki, hogy nem sírok (mert nem 30 cm-es a farkam és szűz vagyok), illetve, hogy nem próbálok ráhajtani.

Megkérdeztem tőle mire mennék vele, azon túl, hogy idegesítő lennék, ez volt a válasza:

"Semmire. Azt a problémát annak kell megoldani aki ide jön keseregni😁 "

Szerintem ez tekinthető általános véleménynek :)

F

2020. febr. 10. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Azt hogy nem itt fog megoldódni a problémájuk
2020. febr. 10. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Szánalmasnak tarto.
2020. febr. 10. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Idegesítőek de közben sajnálom is őket.

Illetve még annyi jut mindig eszembe róluk hogy nincs túl magas intelligenciahányadosuk hogy azt hiszik hogy ettől változik bármi is. Szoktam azon gondolkodni hogy mit várnak ettől hogy itt sírnak minden nap. Abban reménykednek hogy talán megsajnálja őket egy nő és az ölükbe pottyan a sült galamb? Ez soha nem fog megtörténni, ellenben rengeteg primitív, felszínes ember bántja itt őket amiért szüzek.

Ezzel nem hogy javul a helyzetük, de még rontanak is rajta ha azt olvassák hogy hogy oltogatják őket.

2020. febr. 10. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Ultra gázak
2020. febr. 10. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Az hogy a nők a Férfiakat szeretik nem pedig a picsogó, önsajnáltató kisgyerekeket (+ a farokmutogató, fantáziátlan sablonüzeneteket kedvelőket sem).
2020. febr. 10. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy időszakom, amikor 1001-szer is leírtam, hogy a 14-13 cm nem kicsi... Már nincs erőm ilyesmire. Meg se nyitom az ilyen kérdéseket.
2020. febr. 10. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!