Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok teljesíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok teljesíteni az ágyban?

Figyelt kérdés
Ha meglátom a puncit, leblokkolok. Annyira, hogy a csajnak kell átvenni az irányítást, mert nem tudok ott lenni fejben. Egyszer egy csaj mondta nekem, hogy dugjam meg jól, azonban ettől a mondattól teljesen összezuhantam, úgy éreztem, képtelen vagyok rá, és csődöt mondtam. Tulajdonképpen azóta van ez, hogy nem tudok teljesíteni.

2020. febr. 10. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz közben? H kevés leszel?
2020. febr. 10. 10:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Lényegében igen. Arra gondolok, hogy itt van előttem a partnerem, és nem fogom tudni rendesen kielégíteni, nem fog menni. Ezután van, hogy lelankadok, ilyenkor a csaj átveszi az irányítást, előjátékkal próbálja enyhíteni a bennem lévő feszültséget.
2020. febr. 10. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj ilyesmire. Legyél a jelenben, nézz rá a meztelen lányra. Gyönyörűnek találod, tetszik? Akkor gondolj arra, hogy mennyivel gyönyörűbb lesz majd, ha te okozod neki az örömöt. Ne félj, ha egy lány benedvesedik tőled, akkor már nagyon jó úton haladsz. Sok sikert:)
2020. febr. 10. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért nem tudsz mert amit írtál is. A teljesítménykényszer miatti stressz az oka, az egyik legnagyobb libidógyilkos.

Senki nem tudna úgy, hogy pisztolyt szorítanak a fejéhez, csak éppen a pisztolyt itt te szorítod a saját fejedhez a teljesítménykényszereddel. Ha ezt elengeded, ellazítasz akkor menni fog - a tested tudni fogja a "válaszokat" és reagálni fog.

2020. febr. 10. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán azért mert "teljesiteni" akarsz?
2020. febr. 10. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hozz össze neki egy elélvezést már előjáték közben.

Utána pedig fokuszálj a saját élvezetedre. Ha eddig odafigyelő partner voltál, akkor valószínűleg már úgyis rutinszerűen figyel rá az agyad, hogy a másiknak is jó legyen. (de ha mégsem: ha eddig olyan férfi voltál, akivel lehet kommunikálni, akkor ezután is jelezni fog a partner, ha valami nem jó)

2020. febr. 10. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
N teljesíteni akarjál, hanem szerelmeskedni.
2020. febr. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!