Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kimért és távolságtartó, ha egyértelmű, hogy tetszem neki és szimpatikus vagyok neki?
Sziasztok! Van egy férfi ismerősöm (nős), és pár hónapja ugyanott dolgozik, mint ahol én is. Jófej, kedvelem, viszont mindig nagyon hideg velem és kicsit úgy érzem, mintha emberszámba sem venne, totál levegőnek néz. Néha viszont úgy néz rám, hogy felnyársal a tekintetével, ilyenkor nagyon kellemetlenül érzem magam. Közben hallottam, megesett hogy teljesen rámkattant, titokban stírölt és mások előtt véletlen hangot is adott neki, mennyire jó nőnek tart.
Persze én nem bánom, ha nem próbálkozik be nálam, hisz nős, és engem is megkímél a kellemetlen szituációktól. Csak sajnos nehéz napi szinten úgy együtt dolgozni vele, hogy folyamatosan jeges velem. Beszélni sem nagyon tudok vele, ha rákérdezek van -e valami baj, azt mondja semmi. Hiába próbáltam kiszedni belőle, semmi eredmény.
Szerintetek miért ilyen kimért és távolságtartó velem?
Nagyon szeretném, ha normális, kellemes hangulatban dolgozhatnánk együtt.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Én 23/N, ő 30/F
Talán attól fél, hogy ha baráti/munkatársi kedélyes beszélgetésbe kezd veled, akkor egy idő után nem tud majd uralkodni az érzésein, a feléd érzett vágyain!
Ez csak feltételezés, közelebbről kellene ismerni a pasit!
Mert legszivesebben ott megdugna ahol vagy. De köti a házassági eskü és nem tartja helyesnek hogy így érez. Ezért inkább hideg. Ez az egyszerűbb út.
26/L
Háááát... ööö... ennek mi köze a szexualitáshoz? Nem biztos hogy ez a fő motivációs tényező, ezer oka lehet hogy valakit miért kedvelünk, vagy miért nem - avagy mint az esetedben ambivalensen viselkednek vele. Nem tudod ki mit miért gondol (ennyiből biztos nem), honnan tudod hogy pl. nem hasonlítasz-e egy korábbi exére?
Akármi is az oka, legyél vele normális, kedves - az meg az ő baja ha bunkó (úgysem akarsz tőle semmit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!