Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol gyakoribb szerintetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol gyakoribb szerintetek a maszturbálás? Suliban? Vagy munkahelyen? Mert a sex az egyértelmű hogy meló helyen több van de maszti? Ti esetleg maszturbáltatok a suliban?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Az osztály ribijte egyszer tesióra helyet, mert abból fel volt "mentve" a hapsijával az osztálytermünkbrn dugot. Ettem néhány évvel később tudtam meg az akkor "legjobb barátnőjétől".

Meg amikor kilencedikes voltam, két diákot kicsaptak, mert az osztályszekrényükben szexeltek.

2019. aug. 20. 16:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idősek voltak?
2019. aug. 20. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Sose jutott eszembe maszturbálni suliban de még munkahelyen se.

Most vagy TE VAGY A gyors tüzelő vagy,rengeteg szabadidőd van vagy lézenged a munkál időt.

Normális esetben örülsz ha meg van a db szám vagy nem téged szólít fel a tanár az egyenlet megoldására . Gondolkodj már egy csöppet.

2019. aug. 20. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdező ha 9-10 osztályról van szó akkor,14-16 évesek.

Fentebb még 16-18-19 évesek. Ennyire nehéz megfejteni .

És nyugi egyik tanár se kukkol ,rázza a répát és nem keszit felvételt.

Max a suhancok.

2019. aug. 20. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez csak úgy megoldható, ha lógsz valamelyik óráról. Különben túl feszített a tempó a suliban, az órák között örülsz, ha levegőt veszel, vagy lemásolod a leckét a másikéról.
2019. szept. 17. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rendszeresen dugtak anno a suliban. Általában délután 2-4 között. Konditeremben, eldugott öltözőkben, de volt elvileg olyan is, hogy folyosón. (Ez nem tudom mennyire igaz.) De sok ilyen eset volt az biztos, mert emlékszem, hogy emiatt kamerázták be az épületet mindenhol😃
2019. nov. 8. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Melóhelyen több a szex, mint otthon? Kemény.
2019. nov. 8. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én suliban a WC be húztam a lányokat,űzibe le dumaltuk vagy szünetben Irán kikeretoztem/tunk ... sajnos az utolsó évben jöttem rá hogy jó oldala is van az iskolának
2019. nov. 8. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!