Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol gyakoribb szerintetek a maszturbálás? Suliban? Vagy munkahelyen? Mert a sex az egyértelmű hogy meló helyen több van de maszti? Ti esetleg maszturbáltatok a suliban?
Az osztály ribijte egyszer tesióra helyet, mert abból fel volt "mentve" a hapsijával az osztálytermünkbrn dugot. Ettem néhány évvel később tudtam meg az akkor "legjobb barátnőjétől".
Meg amikor kilencedikes voltam, két diákot kicsaptak, mert az osztályszekrényükben szexeltek.
Sose jutott eszembe maszturbálni suliban de még munkahelyen se.
Most vagy TE VAGY A gyors tüzelő vagy,rengeteg szabadidőd van vagy lézenged a munkál időt.
Normális esetben örülsz ha meg van a db szám vagy nem téged szólít fel a tanár az egyenlet megoldására . Gondolkodj már egy csöppet.
Kérdező ha 9-10 osztályról van szó akkor,14-16 évesek.
Fentebb még 16-18-19 évesek. Ennyire nehéz megfejteni .
És nyugi egyik tanár se kukkol ,rázza a répát és nem keszit felvételt.
Max a suhancok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!