Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudják, hogy ez fáj?
Minden pasi másként szeretheti! Az én párom is elmúlt 35, és mégsem megy neki az orál, pedig elmondása szerint a volt férjével eléggé sokat csinálták. Mikor elkezdett fogazni, akkor muszáj volt rászólnom, mert rettentően fájt. Korona van a fogán ami eléggé élesre van kopva. Persze mikor mondtam neki, hogy-hogy szeretném akkor elkezdett hisztizni.
Azóta azért sikerült megbeszélni.
Öcsém! Ennyi szexuálisan flusztrált,és álszent lúzert még nem pipáltam!
Teljesen igazad van! A kutya ott van elásva,hogy a zéró önbizalmukat nagypofával álcázó papucsokkal van tele a világ. Nagy szerencsétlenkedések között felszedetik magukat egy beképzelt bigével,és eszik amit kapnak,a hülyéji nem is mernek szólni.
Az egyébként sem kifejezetten önreflexív női lakosságnak ez csak olaj a tűzre,az ötödik béta után azt hiszik: mindent láttak,mindent tudnak,és egyébként is megtiszteltetés velük szexelni. A legkisebb kifogásra,kritikára,vagy behisztiznek, vagy megijednek és még rosszabbul csinálják.
Ha nem értik ,meg: önző kétbalkezes fap...csák, hiába dobod őket pedagógiai szándékból, mindjárt egy tucat bétával vigasztalódik, akiknek a rituális körülmetélés is kényeztető program.
"A kutya ott van elásva,hogy a zéró önbizalmukat nagypofával álcázó papucsokkal van tele a világ. Nagy szerencsétlenkedések között felszedetik magukat egy beképzelt bigével,és eszik amit kapnak,a hülyéji nem is mernek szólni."
Most ezzel pont a kérdezőt írtad le. Ő az aki nem szól a partnerének hogy hogyan lenne jó neki, tűri a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!