Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudják, hogy ez fáj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudják, hogy ez fáj?

Figyelt kérdés
Némelyik nő annyira erősen húzza a fitymát például orális szex közben, hogy már-már a fitymafék is elszakad. Semmi érzés nincs bennük, semmi gyengédség. A másik "kedvencem", amikor szárazon kezdik el verni a farkat, de akkor is úgy, mintha a talpamig akarná húzni a fitymát.

2020. febr. 9. 17:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Jó, most már látom hogy te menthetetlen vagy. Akkor ne változtass, tűrd.
2020. febr. 9. 18:37
 22/32 A kérdező kommentje:
Miért vagyok menthetetlen? Mert nincs kedvem mindenkinek egyesével elmagyarázni azt az alapvető dolgot, hogyan kell fogni a farkam?
2020. febr. 9. 18:40
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
De nem erted hogy mindenki.mashogy szereti???
2020. febr. 9. 18:45
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Minden pasi másként szeretheti! Az én párom is elmúlt 35, és mégsem megy neki az orál, pedig elmondása szerint a volt férjével eléggé sokat csinálták. Mikor elkezdett fogazni, akkor muszáj volt rászólnom, mert rettentően fájt. Korona van a fogán ami eléggé élesre van kopva. Persze mikor mondtam neki, hogy-hogy szeretném akkor elkezdett hisztizni.

Azóta azért sikerült megbeszélni.

2020. febr. 9. 18:46
 25/32 A kérdező kommentje:
23-as. Olyan csak ne szóljon, akinek fogalma sincs hozzá. Jobb, ha csendben maradsz a balgaságaiddal.
2020. febr. 9. 18:46
 26/32 A kérdező kommentje:
24-es. Pontosan, én azt a hiszti részt akarom elkerülni, mert megöli a hangulatot.
2020. febr. 9. 18:47
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Öcsém! Ennyi szexuálisan flusztrált,és álszent lúzert még nem pipáltam!

Teljesen igazad van! A kutya ott van elásva,hogy a zéró önbizalmukat nagypofával álcázó papucsokkal van tele a világ. Nagy szerencsétlenkedések között felszedetik magukat egy beképzelt bigével,és eszik amit kapnak,a hülyéji nem is mernek szólni.

Az egyébként sem kifejezetten önreflexív női lakosságnak ez csak olaj a tűzre,az ötödik béta után azt hiszik: mindent láttak,mindent tudnak,és egyébként is megtiszteltetés velük szexelni. A legkisebb kifogásra,kritikára,vagy behisztiznek, vagy megijednek és még rosszabbul csinálják.

Ha nem értik ,meg: önző kétbalkezes fap...csák, hiába dobod őket pedagógiai szándékból, mindjárt egy tucat bétával vigasztalódik, akiknek a rituális körülmetélés is kényeztető program.

2020. febr. 9. 18:55
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"A kutya ott van elásva,hogy a zéró önbizalmukat nagypofával álcázó papucsokkal van tele a világ. Nagy szerencsétlenkedések között felszedetik magukat egy beképzelt bigével,és eszik amit kapnak,a hülyéji nem is mernek szólni."

Most ezzel pont a kérdezőt írtad le. Ő az aki nem szól a partnerének hogy hogyan lenne jó neki, tűri a fájdalmat.

2020. febr. 9. 19:02
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
No vagyom, tehat fogalmam van rola, egy pasi se szerette ugyanugy.
2020. febr. 9. 19:24
 30/32 anonim ***** válasza:
73%
Nekem eddig mindenki dicserte a technikamat, talan elso alkalommal is mar jol mentek ezek a dolgok. Itt nem csak az a gond, hogy nem nyitod ki a szadat, mert tenyleg kicsit hangulatolo, de az mit gondol, aki elkezdi rendesen tepni egy pasi farkat? Es gyakoribb allitolag mint gondolnank. Legalabb egy minimalis gyengedsegnek veleszuletettnek kellene lennie. Vagy tenyleg azt hiszi valaki hogy ez jo erzes lehet a masik felnek? Mar csak ranezesre se...
2020. febr. 9. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!