Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy "védekeztek" sok puncinedv ellen?
Figyelt kérdés
Törölköző mindig elcsúszik. Gondolkodtam matracvédőben, azok hatásosak? Elég borsos az áruk.2020. febr. 9. 14:17
11/23 A kérdező kommentje:
hát nálunk nem :D
2020. febr. 9. 14:44
12/23 anonim válasza:
Lehet kapni olyan lepedot aminek az alja nem ereszti at a folyadekot.
Szex elott rahuzod az agyra majd utana le
13/23 A kérdező kommentje:
Gondolom ti forgatókönyvet írtok szexhez, így pontban 15:55-kor ráhúzzátok azt a lepedőt.
2020. febr. 9. 14:57
14/23 anonim válasza:
Hát ha semmi nem jó amit írnak, akkor folyasd szét az ágyat minden alkalommal...
Amúgy ha nekem ilyen problémám lenne, én nagyobb törölközőt használnék. Vannak hatalmas, fürdőlepedőnek nevezett darabok. Mint amiket a strandon leterít az ember, és elég nagy ahhoz hogy ráfeküdjön.
15/23 anonim válasza:
Ne védekezz, én pl imádom ha tocsog minden a nedvtől.
Ki nyalom az összeset a résből! 😉🤭
33/F
16/23 A kérdező kommentje:
mint írtam a törölköző mindig elcsúszik
2020. febr. 9. 15:01
17/23 anonim válasza:
Furdolepedo
De ha neked semmi nem jo akkor csinalj amit akasz...
18/23 A kérdező kommentje:
Nekem az tök ugyanaz :D az is elcsúszik.
2020. febr. 9. 15:05
19/23 anonim válasza:
Ne az ágyban, hanem a bőr vagy műbőr kanapén csináljátok, ahonnan csak letörlöd.:)
Néha lehet fürdőszobás szex is, ott sincs baj.
20/23 A kérdező kommentje:
bőr, műbőr macskák miatt kilőve, sima kanapén van pléd, ott szoktuk csinálni, fürdőbe is
2020. febr. 9. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!