Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik ilyen férfi?
Figyelt kérdés
Tényleg van olyan férfi akit a legeslegjobban az izgat fel ha látja a nőt,hogy élvezi, elélvez stb. ?2020. febr. 9. 13:21
1/15 anonim válasza:
Persze. Én eddig csak ilyen pasikkal voltam. Nagyon kivoltak, mikor látták meg érezték, hogy elélvezek.
A legtöbb pasi ilyen (szerintem), legalábbis, aki nem önző, aki nem csak magára figyel. :) tapasztalataim szerint
24/N
2/15 anonim válasza:
Igen engem is az hozz legjobban lázba,izgat ha latom a partnerem mennyire élvezi és a legjobb ha többször sikerűl a csúcsra jutnia !!
3/15 anonim válasza:
Sok nő a kemény farkalást szereti. Hát, tőlem magkapják :) Az elején még fáj nekik, de a csúcsponton már ordítanak a kéjtől.
4/15 anonim válasza:
Létezik :) oda vagyok érte, ha látom/hallom, hogy a partnerem élvezi amit csinálok :)
28f
5/15 Lazy Lover válasza:
Èn ilyen vagyok imàdom nèzzni hogy vàgja a fejeket közben meg ahogy nyõg 😂😅
6/15 anonim válasza:
Ideális esetben igen, így működik a jó szex!
7/15 anonim válasza:
Igen, létezik, imádom ha a nő élvezi, és ahogy a teste és a lelke reagál
8/15 anonim válasza:
Mi izgatna engem abba?
Nem azt figyelem ,hogy milyen pofákat vág dugás közben.
41/f
9/15 anonymousreview60 válasza:
Ez a legnagyobb lelki öröm a szexben. 39FHET
10/15 anonim válasza:
Igy van 9-es😊 én nő vagyok,de szeretem nézni a férfi arcát,hallani hangját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!