Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol masztizzak? Van itt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol masztizzak? Van itt olyan akinek közös szobája van a tesójaval? Ti hogy oldjatok meg?

Figyelt kérdés
Közös szobám van a tesómmal és soha nem tudok masztizni. Fürdőszobában sem lehet mert mindig az ajtót verik hogy siessek. Mikor dolgozik akkor én suliba vagyok mikor haza érek kb fel óra és ő is otthon van és napközben nincs is hozzá kedvem. Este vagy reggel lenne hozzá kedvem.. És az baj ha kívánom és nem csinálom? Nem egészséges? 18 éves leszek
2020. febr. 8. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
En a koliban ejszaka oldom meg vagy ha nincs senki a zuhanyzoban akkor ott
2020. febr. 9. 09:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolso vagyok

19/L

2020. febr. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!