Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol masztizzak? Van itt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol masztizzak? Van itt olyan akinek közös szobája van a tesójaval? Ti hogy oldjatok meg?

Figyelt kérdés
Közös szobám van a tesómmal és soha nem tudok masztizni. Fürdőszobában sem lehet mert mindig az ajtót verik hogy siessek. Mikor dolgozik akkor én suliba vagyok mikor haza érek kb fel óra és ő is otthon van és napközben nincs is hozzá kedvem. Este vagy reggel lenne hozzá kedvem.. És az baj ha kívánom és nem csinálom? Nem egészséges? 18 éves leszek
2020. febr. 8. 23:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is tesómmal van közös szobánk, és ott szoktam meg ő is. Nem nagy dolog, csak lazán kell felfogni.
2020. febr. 8. 23:37
 2/12 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Wc, vagy az a fél óra amit említettél?
2020. febr. 8. 23:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én éjjel szoktam nagyon diszkréten amikor még közös szobában laktam a tesómmal.

Mondjuk zuhanyzás/fürdés közben is meg tudod oldani, azt már csak engedik hogy lefürödj...

2020. febr. 8. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát akkor csak fürdő és toalett. Egészségügyi bajod nem lesz tőle ha nem vered ki, max. éjszaka bedurransz a naciba :)
2020. febr. 8. 23:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok xd
2020. febr. 8. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

Hát, biztosan nem kellemes, ha kívánod, de nem csinálhatod :D

Minden esetre elég vacak körülmények...

2020. febr. 9. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Én megkértem a hugomat hogy szopjon le, cserébe én is kinyalom. Lehülyézet. Aztán este bezárta az ajtót és megtette. Nagyon finoman tud szopni! 😁
2020. febr. 9. 00:18
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Várd meg amig elalszik, és a takaró alatt old meg.

L

2020. febr. 9. 00:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Siman megoldhato, en koleszban megoldottam szobatarssal, akkor amikor alszik vagy furdoben. Ketlem hogy kirangatnanak teged a furdobol hogy gyere mar ki, es ahogy elottem is irtak ott a wc is

L

2020. febr. 9. 00:24
 10/12 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Zuhanyt a csiklódra irányítod, és teszel rá, ha dörömbölnek. A hétvégén csak nem sietnek sehova
2020. febr. 9. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!