Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol masztizzak? Van itt olyan akinek közös szobája van a tesójaval? Ti hogy oldjatok meg?
Figyelt kérdés
Közös szobám van a tesómmal és soha nem tudok masztizni. Fürdőszobában sem lehet mert mindig az ajtót verik hogy siessek. Mikor dolgozik akkor én suliba vagyok mikor haza érek kb fel óra és ő is otthon van és napközben nincs is hozzá kedvem. Este vagy reggel lenne hozzá kedvem.. És az baj ha kívánom és nem csinálom? Nem egészséges? 18 éves leszek2020. febr. 8. 23:36
1/12 anonim válasza:
Nekem is tesómmal van közös szobánk, és ott szoktam meg ő is. Nem nagy dolog, csak lazán kell felfogni.
2/12 érdeklődő35 válasza:
Wc, vagy az a fél óra amit említettél?
3/12 anonim válasza:
Én éjjel szoktam nagyon diszkréten amikor még közös szobában laktam a tesómmal.
Mondjuk zuhanyzás/fürdés közben is meg tudod oldani, azt már csak engedik hogy lefürödj...
4/12 anonim válasza:
Hát akkor csak fürdő és toalett. Egészségügyi bajod nem lesz tőle ha nem vered ki, max. éjszaka bedurransz a naciba :)
5/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok xd
2020. febr. 8. 23:47
6/12 anonim válasza:
Hát, biztosan nem kellemes, ha kívánod, de nem csinálhatod :D
Minden esetre elég vacak körülmények...
7/12 anonim válasza:
Én megkértem a hugomat hogy szopjon le, cserébe én is kinyalom. Lehülyézet. Aztán este bezárta az ajtót és megtette. Nagyon finoman tud szopni! 😁
8/12 anonim válasza:
Várd meg amig elalszik, és a takaró alatt old meg.
L
9/12 anonim válasza:
Siman megoldhato, en koleszban megoldottam szobatarssal, akkor amikor alszik vagy furdoben. Ketlem hogy kirangatnanak teged a furdobol hogy gyere mar ki, es ahogy elottem is irtak ott a wc is
L
10/12 érdeklődő35 válasza:
Zuhanyt a csiklódra irányítod, és teszel rá, ha dörömbölnek. A hétvégén csak nem sietnek sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!