Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként fel tudnál izgulni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként fel tudnál izgulni egy férfira akinek puncija van?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
MIVAN??!!!! :O
2020. febr. 8. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem!!
2020. febr. 8. 19:04
 3/12 jdfGabrella ***** válasza:
89%
Nem
2020. febr. 8. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2020. febr. 8. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Az nem férfi. Ennyi. És a válaszom nem.
2020. febr. 8. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem, teljesen heteró vagyok.

Szerintem aki összejön egy transzszexuális emberrel, abban mindenképp kell hogy legyen valamennyi biszex hajlam.

2020. febr. 8. 22:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Végülis teljesen férfinak néz ki, nem tudod megmondani, hogy puncija van, mivel egy vonzó pasi. Csak akkor ha letolja a nadrágot.
2020. febr. 8. 22:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a külsejével lenne gond, láttam már olyat aki nagyon szépen átalakult, meg nem mondtam volna róla hogy nőnek született. Azzal lenne a gond hogy egyáltalán nem vonzódom a puncihoz, taszítana ha hozzá kéne érnem vagy nyalnom kéne.
2020. febr. 8. 22:44
 9/12 A kérdező kommentje:

Szerintem előbb utóbb hozzá tudnád magad szoktatni.

Ha emlékeznél azokra az életeidre, mikor férfiként születtél meg, nőket b'sztál, puncit nyaltál, látnád, hogy annyira nem is nagy dolog.

Most azért taszít, mert máshoz szoktattad magad.

2020. febr. 8. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy heterónak pont olyan sértő mint mikor azt mondja valaki egy melegnek hogy hozzá tudna szokni ahhoz hogy vele ellentétes neműekkel feküdjön le, meg hogy át lehetne nevelni. Nem, nem lehetne, ahogy engem is ráz a hideg a gondolattól, hogy egy puncihoz érjek. Nem a farokhoz szoktattam magam, hanem így születtem és ez megmásíthatatlan. Amióta csak felébredt bennem a szexuális vágy, mindig is a péniszt találtam izgatónak.
2020. febr. 8. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!