Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Erre hogy reagaljak?
Figyelt kérdés
29 eves no vagyok, es a szomsed fiu (17 eves) messengeren ketszer is ramirt "veletlenul" hogy kuldjek neki kepet a labfejemrol es kepeket kuldott a farkarol... De allitolag nem nekem akarza elkuldeni... Ketszer :P erre hogy reagaljak, mit mondjak neki?2020. febr. 8. 17:15
1/12 anonim válasza:
Küldd el a francba. Kis zaklató görény.
2/12 anonim válasza:
Beszélgess az anyjával (mutasd meg neki, hogy miket írt/küldött)xD szerintem vissza fog venni a srác utána.
3/12 October15 válasza:
Hát gondolom 29 évesen nem 17 éves srácokkal akarsz kavarni szóval közöld vele hogy 3. véletlen ne legyen.
5/12 anonim válasza:
Írj rá, hogy jöjjön át ma este, majd feküdj le vele
6/12 anonim válasza:
Lehet tényleg nem neked akarta küldeni,csak remegett a keze és mellényomott
7/12 anonim válasza:
29 évesen ne nekünk kelljen már a szádba rágni hogy mit csinálj ha zaklat valami tizenéves kis lábfétises p.öcs.
8/12 anonim válasza:
Kérdező: valójában (mivel ez egy anonim oldal) ide írd már kérlek, hogy te mit szeretnél reagálni erre? Tehát ne azt, hogy mi lenne a társadalmilag elvárt, hanem az, hogy te mit szeretnél.
S akkor szerintem segítünk itt páran a normálisak közül, hogy kibogozd ezt a dolgot.
9/12 anonim válasza:
És mit reagáltál?
Tetszett a farka?
10/12 anonim válasza:
Nekem miért nem küld pikáns képet a szomszéd 17 éves lány? 😓😕
Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!